Celebrity News

Evo koliko košta haljina koju je Ceca Ražnatović nosila na Veljkovom venčanju!

Evo koliko košta haljina koju je Ceca Ražnatović nosila na Veljkovom venčanju!

Otkriveno koliko košta haljina koju je Ceca Ražnatović ponela na venčanju sina prvenca!

Na venčanju Veljka Ražnatovića koje je pratila cela Srbija 24. novembra, majka proslavljenog boksera Ceca Ražnatović zablistala je u punom sjaju. Sa njom zajedno blistala je i Anastasija, koja je ponela haljinu o kojoj se dugo pričalo.

Najveću pažnju na veselju koje je održano u luksuznom hotelu privukla je upravo Ceca Ražnatović haljinom koju je posebno za nju kreirala pevačica Marina Visković.

Haljina zlatne boje koja se pružala do poda, laskala je Cecinoj zavidnoj figuri ističući sve atribute kojima raspolaže najpoznatija balknkaska diva.

Pre i posle: Pogledajte Cecinu šok transformaciju (foto)

Detalj koji do sad nije bio poznat javnosti je koliko je zapravo koštala ova kreacija. Marina Visković koja je svoj pevački talenat pokazala na svojevrstan način, bavi se i modnim dizajnom, koji je joj je pored pevanja druga velika ljubav.

- Moda je oduvek bila moja strast. Ja sam oduvek volela da kada snimam da radim sebi stajlinge i vrlo smele. Iz neke svoje potrebe sam počela da pravim neke stvari, trebalo mi je za snimanje, za fotkanje i onda mi je drugarica rekla da napravim svoj brend - rekla je Marina Visković i dodala:

- U periodu dok sam tražila pesmu za sebe, nisam znala šta ću da radim, da sedim kod kuće ne mogu i onda sam krenula da crtam i počela da pravim stvar po stvar. Nisam očekivala da će biti toliko interesovanje - rekla je pevačica u Vikend Premijeri pa otkrila koliko jzapravo košta haljina koju je Ceca nosila na Veljkovom venčanju:

- Hiljadu i dvesta evra.

Na Veljkovoj svadbi Marina se takođe potrudila da izgleda sjajno u haljini za koju se pretpostavljalo da je iz njene prve kolekcije.

Ceca Ražnatović bez kose oduševila Italiju! (foto)

Zlatna haljina, zlatna kolevka! Ceca Ražnatović za unuka Željka ne žali para

Poznata pevačica Ceca Ražnatović za nekoliko meseci po prvi put ostvariće se u ulozi bake. U pripremama za dolazak Veljkove i Bogdanije prinove i te kako uživa a nedavno u domaćim medijima isplavala je i informacija o basnoslovno skupocenoj kolevci koju je naručila sa posebnim zahtevom za unuka Željka.

Naime, kolekva se izrađuje po unikatnim pravilima i dimenzijama a materijali koji će se upotrebiti u izradi ovog poklona, pažljivo su birani.

Ceca ne štedi na Bodani! Evo kako pevačica drži do snajke (foto)

- Ceca Ražnatović imala je puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju. 

Kod Bogdane nije došla, ali je zato na momačkoj večeri sina Veljka pevala i igrala na stolu (video)

Cena ovog poklona Ceca Ražnatović nije želela da otkrije.

- Ceca Ražnatović nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i  ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo - piše Kurir.

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu, a onda je usledilo pitanje koje nije očekivala! Ovo su svi čekali da čuju! (video)