Celebrity News

Nataša Bekvalac: Ne mogu više da budem sa slabićima koji tuku ili psihički izrabljuju

Nataša Bekvalac: Ne mogu više da budem sa slabićima koji tuku ili psihički izrabljuju

Nataša Bekvalac nikad žustrije na temu muškaraca koji ne cene svoje lepše polovine!

Nataša Bekvalac ponovo je imala priliku da priča o svojim životnim iluzijama, a za Espreso.rs ovoga puta istakla je koliko je zaista dobra i požrtvovana majka. O teškim trenucima, ljubavi i muškarcima sada je govorila iz nekog drugog ugla a na pitanje da li postoji pet vezanih godina u kojima je bila srećna pevačica je iskreno odgovorila:

– Ma ne… Ne, ne, ne. Rekla si mi pet vezanih godina, a ja ne mogu da nađem pet vezanih dana. Ja sam srećna generalno žena, ali na dnevnom nivou imam faze, sa svojim psihoterapeutom često pričam o tome. Samo ko je otvoren i ko želi da govori o tome, kao što sam ja, sa takvim ljudima mogu da komuniciram.

Nataša Bekvalac imala je jasan odgovor na pitanje zašto se udavala drugi i treći put!

Nataša Bekvalac koja je često glavna medijska tema zbog svojih pređašnjih brakova, osvrnula se i na odnose sa muškarcima, kao i položaju žene u vezi ili braku.

– Imala sam velike ljubavi i bile su fiksirane u zoru, ali nisu bile zauvek. Možda je noć ta koja je kod mene važnija. Došla sam do zaključka da ne mogu više da budem sa slabićima. Da ne mogu više da se krijem iza toga. Naravno da je važno kakvo je biće, kakav je čovek. Ali, i da ja moram biti u pririrodnom položaju žene. To što sam ja uradila više od većine žena, to treba da bude prelepo za mog muškarca, a ne da me, da bismo bili u prirodnom položaju, maltretiraš, ponižavaš, tučeš ili psihički izrabljuješ da bi me toliko oslabio da ja počnem da sumnjam u svoju lepotu, pamet i svoju sposobnost kao roditelja, kao pevačice i sve ostalo. Taj film više nećeš gledati – iskrena je bila Nataša i nastavila:

Nataša Bekvalac posle brojnih krahova iskreno o ljubavi: Nema ko da mi pije krv na slamčicu!

– Nije to naš problem, što napredujemo, problem je što oni ne napreduju. Ili što biramo takve. Druga godina je kako mene muškarci ne zanimaju. Ne da me ne zanimaju u smislu "to je moja odluka", nego nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao u bilo kom smislu, za početak da budeš ostvaren čovek i da ja ne plaćam kafu. Ne zato što treba da mi platiš kafu, meni ne treba ništa, već u startu ćemo da pobrkamo lončiće i u startu ćeš završiti kao svi moji bivši. Odabrala sam da mi kvalitet bude sloboda, ali ne u onom površnom smislu, već da sama odlučujem o svom životu i da sama othranjujem svoju decu i vaspitavam ih na način koji mislim da je najbolji.

Nataša Bekvalac o bivšem mužu: Luku ne doživljavam kao muškarca, već kao kukavicu

Nataša Bekvalac -  Nemam vremena za anksiozno stanje

Uvek neispcrpna tema upravo je ona o velikoj porodici, budućnosti i karijeri. Više puta ističući koliko je najjača kada joj je najteže, Nataša Bekvalac ponovo je iskreno progovorila o svojim željama. Kako je rekla, mislila je da može da postigne sve čemu teži svaka žena, ali joj je život ipak podelio drugačije karte...

– Ja sam se toliko namučila, ako meni bude gore od ovog ja ne znam šta ću da radim. Potražite me u Lazi. Kada vidim šta me čeka sa Katjom, nemam ja vremena za anksiozno stanje – rekla je Nataša i dodala:

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!

– Oduvek sam želela da imam veliku porodicu, da imam puno dece. I da budem ostvarena u onome što volim da radim. Mislila sam da mogu sve to, ali… Odgajam srećnu decu u ljubavi i harmoniji i blagostanju – iskrena je pevačica.

Uprkos svim nedaćama koje je preživela u proteklom periodu, Nataša Bekvalac ipak samo jednu stvar izdvaja kao trenutak najveće tuge koji ju je slomio...

– Danilova saobraćajna nesreća – završila je Nataša Bekvalac svoje emotivno izlaganje za Espreso.rs.

Nataša Bekvalac, posle nekoliko godina ćutanja: Danilo je savršen otac!

Za spektakl koji će se dogoditi 14. februara povodom proslave 20 godina blistave karijere Nataša Bekvalac žustro radi na priprema. Kruna njenog postojanja dogodiće se u Areni kada će svojoj publici pokazati koliko je zaista jaka žena. A do tada ostalo je svega 11 dana.

Odbrojavamo...