Celebrity News

Najskuplje vereničko prstenje slavnih dama na čije je vrednosti javnost zanemela!

Najskuplje vereničko prstenje slavnih dama na čije je vrednosti javnost zanemela!

Najskuplje vereničko prstenje slavnih dama na čije je vrednosti javnost zanemela definitvno je tema o kojoj se priča godinama unazad.

U moru vesti o poznatim damama uvek su najinteresantije one informacije koliko su nešto platile, koliko pari skupocenih cipela imaju i na kojoj luksuznoj destinaciji su boravile proteklih dana.  Međutim, kada je reč o novcu i životu na visokoj nozi, slavne dame glavna su tema novinskih natpisa kada je u pitanju skupoceni nakit koje sa ponosom nose. Vrednost primeraka koje su ponele na svojim veridbama procenjuje se čak i na nekoliko nekoliko miliona dolara.

Vlada Vuksanović objavio fotku seksi Latinoamerikanke a na njenoj ruci šljašti verenički prsten! (foto)

Marina Gagić

Pevač Darko Lazić je samo posle dva meseca zabavljana svojoj novoj izabranici Marini Gagić kupio verenički prsten. Komad koji je zasijao na Marininoj ruci vredi 15.000 evra!

Jelisaveta Orašanin

Miloš Teodosić nije žalio novac kad je birao prsten za svoju izabranicu Jelisavetu Orašanin, pa je ukrasio njenu ruku dijamantom vrednim 45.000 evra!

Masivni kamen na ruci: Emili konačno pokazala dijamantski VERENIČKI prsten (foto)

Kim Kardašijan

Poznata starleta Kim Kardašijan dugo je od javnosti krila koliko je zapravo koštao njen verenički prsten. Po pretpostavkama stranih medija je da prsten kojim ju je
zaprosio Kanje Vest košta osam miliona dolara. Međutim, ovo je čak i jedna od najjeftinijh stavki koje je Kim dobila os svog velikodušnog supruga, poznatog repera.

Na narednim stranama pročitajte koje dame su dobila prelepo i preskupo vereničko prstenje...

Bijonse 

Bijonse na dan svoje verdibe ponela je verenički prsten sa potpisom Lorejn Švarc. Ovaj prsten ukrašen je dijamantom od 18 karata a njegova cena je 5
miliona dolara.

To može samo ona: Maraja Keri sama sebi kupuje verenički prsten

Viktorija Bekam

Poznata kreatorka i supruga proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama na svojoj ruci ponosno je nosila redivan dijamant. Kako je i sama istakla, njegova poruka bila je važnija od same cene, ali njegovu vrednost svakako nije krila. Dejvid Bekam za verenički prsten iskreširao je 5 miliona dolara.

Anabela otkrila istinu o vereničkom prstenu: Izgubila sam taj dijamant, pa i muža!

Kejt Midlton

Poznata vojvotkinja od Kembridža na svojoj ruci ponosno je nosila prsten od 300.000 dolara koji je dobila od princa Vilijama.

Ipak nije dobila verenički prsten! Da me dečko zaprosi, odmah bih se udala!

Paris Hilton

Paris Latsis, zaprosio je Paris Hilton prstenom vrednim 4.7 miliona dolara. Prsten je napravljen od belog zlata, a sadrži ogromni dijamant od 24 karata. Nakon njihovog raskida,

Paris je prodala prsten i donirala novac žrtvama nastradalim tokom uragana Katrina.

Evo kako izgleda verenički prsten Hejli Boldvin i VILA U KOJOJ ĆE ŽIVETI

Žaklin Kenedi

Žaklin Kenedi od bogatog Grka, čuvenog Aristotela Onazisa dobila je prsten u vrednosti od 2.6 miliona dolara.

Melanija Tramp

Cenjeni predsenik Amerika Donald Tramp, zaprosio je Melaniju Knaus ”kamenčićem” vrednim tri miliona dolara. Kako je javnost tada komentarisala, Donald je prištedeo da Melaniji i razočarao sve koji su od njega očekivali mnogo više.

Ketrin Zita Džons

Dijamantskim prstenom retro izgleda, u vrednosti od 2.5 miliona dolara, Majkl Daglas zaprosio je Ketrin Zita Džons koji je kako pišu inostrani mediji, bio predskazanje da će njihova ljubav potrajati sve do danas.