Celebrity News

Slavica Ćukteraš razvedena i sama: Kada si mama, ne možeš da ideš iz veze u vezu!

Autor: | 05/02/2020

Slavica Ćukteraš razvedena i sama: Kada si mama, ne možeš da ideš iz veze u vezu!

Pevačica Slavica Ćukteraš razvedena nakon pet godina braka, ali ne zbog nove ljubavi već zbog sasvim drugih, mnogo jednostavnijih stvari

Slavica Ćukteraš razvedena ili u braku, uvek je zanimljiva domaćim medijima, jer se o njenom privatnom životu malo zna. Iako se bavi javnim poslom, ona je uspela da svoj život i ljubav drži podalje od očiju javnosti.

Slavica Ćukteraš se razvela, ali i posle pet godina vratila muzici i sceni, na radost mnogobrojnih fanova koji je nisu zaboravili.

Iako je Slavica Ćukteraš razvedena od golmana Vladimira Avramova, nema novog dečka i o nekoj novoj romansi ni ne razmišlja.

- Nemam udvarače! Ne krećem se, ne izlazim. A i da imam udvarače, džabe bi bilo, jer nisam spremna za nešto novo. Ne znam šta bi taj čovek morao da uradi da bi me oborio s nogu i privukao mi pažnju - ispričala je Slavica u razgovoru za Informer.

Slavica Ćukteraš razvedena i slobodna, ali bez udvarača!

Ali, opciju da se jednog dana u njenom životu pojavi muškarac kojem će uzvratiti ljubav, ne isključuje u potpunosti. Taj neko bi morao da ima određene osobine, ali i da ispunjava najvažniji uslov na svetu.

- Dobar prema mojoj ćerki! Gledaću kako se ophodi prema njoj. Ali iz ove perspektive, ne znam šta bi trebalo da se desi da ćerku upoznam sa bilo kim.

- Posle razvoda ženi treba vremena da bi se ponovo osetila slobodnom i dala nekom novom šansu. Kada si mama, ne možeš da ideš iz veze u vezu - kategorična je Slavica Ćukteraš.

Slavica Ćukteraš razvedena, ali ne na tragičan i bolan način

Mnoge žene razvod doživljavaju kao kraj jednog dela života. Neke od žena se vrlo teško oporavljaju od razvoda, te se neretko može čuti da je razvod - mala smrt.

Ipak, Slavica Ćukteraš razvedena i srećna, tu tragičnu priču nema u svom životu

- To teško pada ljudima koji su nesigurni u svoje odluke, pa to dožive kao najveći poraz. Iskreno, razvod nisam doživela kao poraz.

- Sigurna sam u sebe i glupo bi bilo da sam donela tu odluku, a da sada sedim kod kuće i vrtim film po glavi da li je trebalo to da učinim - rekla je pevačica za pomenuti medij  i otkrila šta je vodilo ka razvodu.

Slavica Ćukteraš razvedena zbog toga jer su oboje odlučili da se posvete posu

- Kakav je život bez posla?! Ko može da bude srećan, a da ništa ne radi? Shvatili smo da nema potrebe da se ni on, a ni ja odričemo karijera, jer tada ne bismo bili ispunjeni, a samim tim ni srećni. Kada je žena nesrećna, ne može da bude ni dobra majka, supruga, prijateljica... - objasnila je Slavica Ćukteraš zašto je biti bolje srećno razveden nego nesrećan u braku.

Slavica i Vlada imaju ćerkicu Viktoriju, a oko starateljstva su se oboje brzo složili. Majka je majka.

- Meni je pripalo starateljstvo. Kada dve normalne osobe razgovaraju, nista se ne dovodi u pitanje. Sve se završilo za minut i po. Mi čak nismo ni išli u sud, nego smo sve rešili preko advokata.

Slavica Ćukteraš razvedena i nikad lepša ponovo osvaja scenu

Pevačica je smatrala da je potrebno da se vrati na muzičku scenu, jer ima još mnogo toga da da ljudima koji vole njene pesme. Odluku o povratku na estradu je donela tek kada su neki životni ciljevi i prioriteti postavljeni.

- Kada je Viktorija stala na noge, kada sam videla da joj nisam toliko potrebna i kad sam prestala da je dojim. Krenula je u vrtić sa nepune dve godine, a ja sam tada polako počela da se vraćam pevanju. Znala sam od samog starta da to neće biti lako, ali nisam sumnjala ni u publiku, ni u sebe - samouverena je Slavica.

Slavica je i ovoga puta odgovorila na pitanje koje se neprestano provlači, ali ne gubi na aktuelnosti.

Da li ste u kontaktu sa bivšom najboljom prijateljicom Tanjom Savić?

- Nikada nismo bile najbolje prijateljice. „Zvezda Granda" i turneja bile smo prinudene da dve godine budemo stalno zajedno. Kada je svako krenuo pojedinačno da nastupa, razišle smo se. Energije nam se nisu poklapale.

Da li si pred povratak na scenu radila nešto na sebi?

- Samo botoks i hijaluron. Kada se porodiš, pa smršaš, lice se opusti. Naravno, sve radim u granicama normale.