Celebrity News

Bivša supruga Slavka Beleslina otvorila dušu: Obmanjivao me je 10 godina!

Bivša supruga Slavka Beleslina otvorila dušu: Obmanjivao me je 10 godina!

Nakon što je tužila bivšeg supruga Slavka Beleslina, Iva Šiđanin, ispričala je da ju je on obmanjivao deset godina!

Iva Šiđanin bivša supruga Slavka Beleslina tužila je poznatog voditelja zbog krađe autorskih prava. Slavko Beleslin je sa svojom suprugom na osmišljavnaju emisije "Šta bi posle? (Flešbek)" radio pet godina, ali je samo sebe potpisao kao autora.

Nakon jućerašnjeg ročišta Iva je bila raspoložena da razgovara sa novinarima i tim povodom iznela malo poznate detalje njihovom bračnog odnosa...

Slavko Beleslin: Brak je jedina stvar za koju nisam ekspert

- Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim - rekla je supruga Slavka Beleslina za "Kurir".

Slavko Beleslin: Odmah sam znao da je Iva prava žena

Supruga Slavka Beleslina duboko povređena

Povređena suprugovim potezom,juče je za domaće medije iznela činjenice o njihovom braku koje niko nije znao. Iva tvrdi da njihov odnos nije bio prijatan kako je to u medijima predstavljeno.

Slavko Beleslin posle velike pauze vraća se na male ekrane, evo šta će da vodi!

– Detalje u ovom trenutku ne mogu da iznosim, pošto smo praktično tek na početku. Emisija se i dalje emituje. To je projekat na kom smo moj suprug i ja radili skoro pet godina i danas se nalazimo nažalost u ovakvoj situaciji. Savim sigurno će biti prilike za neku dalju komunikaciju pošto se samo ročište i suđenje ovim putem nastavlja. Ni naš razlaz, verujte mi, nije bio tako lep kao što je to predstavljeno u medijima.

Slavko Beleslin stavio tačku na brak sa suprugom Ivom

Slavko Beleslin se juče na sudu nije pojavio a njegova supruga na to je imala samo kratak komentar:

– Slavko se do sada pojavljivao na ročištima, ali njegov advokat je danas bio tu. Ročište se nastavlja. U ovom trenutku  nemam konkretan termin, ali ćemo o tome blagovremeno biti obavešteni – rekla je Iva Šiđanin za Blic.tv.