Celebrity News

Seka Aleksić prekida porodiljsko i vraća se u studio!

Seka Aleksić prekida porodiljsko i vraća se u studio!

Jedna od najomiljenijih pevačica na domaćoj estradi, Seka Aleksić odlučila je da se samo za dva meseca ponovo posveti poslu

Popularna folk zvezda Seka Aleksić porodila se pre dve nedelje i na svet donela sina Jovana. Ona sa suprugom Veljkom Piljikićem već ima sina Jakova i trenutno uživa u porodičnoj idili.

Ipak, kako je najavila, njeno porodiljsko odsustvo neće dugo potrajati jer se vraća na posao. Naime, kako saznajemo, Seka Aleksić će samo za dva meseca ući u studio kako bi radila na novom albumu, piše magazin Scandal.

Njeni pratioci na društvenim mrežama neprestano joj šalju emotivne poruke, a posebno hvale njen izgled. Seka jednostavno blista!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Feb 4, 2020 at 3:24am PST

Popularna pevačica nam još jednom pokazuje svoju neverovatnu energiju i inspiraciju koju pronalazi u svom poslu i ništa je u tome ne može sprečiti. Setimo se, Seka je u poodmakloj trudnoći u oktobru prekinula odmaranje i uživanje u toplom domu i svoju publiku počastila sjajnom žurkom.

Za tadašnji nastup u jednom beogradskom klubu vladalo je ogromno interesovanje verne publike i velikog broja medija.

Ona je sa vidnim trudničkim stomačićem plenila osmehom i veoma raspoložena izašla pred svoje obožavaoce, gde je ponesena atmosferom igrfala i plesala do kasno u noć.

Uzana crna, dekoltirana haljina istakla je njene obline, pa je čitavo veče od fanova dobijala pregršt komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Oct 12, 2019 at 6:02pm PDT

– Ponašam se kao da nisam u drugom stanju. Ne osećam nikakve tegobe. Puna sam energije - rekla je Seka tada za Story magazin.

Sinovi su joj dali novu pozitivnu energiju i inspiraciju za nove pesme koje jedva čekamo. Tata Veljko će ostati sa Jakovom i Jovanom dok Seka bude na novim radnim zadacima.

Kada će biti sledeći nastup na sceni, još uvek ne znamo, ali znamo da će ga vredna Seka blagovremeno najaviti na društvenim mrežama.