Celebrity News

Više nije na spisku venčanih: Bojana Maljević više ne krije razvod od Slobodana Skerlića!

Više nije na spisku venčanih: Bojana Maljević više ne krije razvod od Slobodana Skerlića!

Glumica i producentkinja Bojana Maljević rastala se od scenariste Slobodana Skerlića s kojim je provela više od dve decenije u braku i s kojim ima dvojicu sinova Luku i Nikolu, a na indirektan način sve je potvrdila na društvenoj mreži “tviter”.

Premda je protekle jeseni bila u žiži interesovanja publike zbog velikog povratka u javnost domaćom serijom “Dug moru”, čiji je kreator i producent, Bojana Maljević (45) nije previše otkrivala o dešavanjima u svom privatnom životu. U fokusu je bio hvaljeni projekat, a Bojana je odavala utisak srećne osobe koja je umorna ali i veoma zadovoljna postignutim rezultatima. Ipak, kako stvari stoje, imala je dobre razloge da pitanja na temu porodičnih dešavanja izbegava, a mi imamo saznanja da je Bojana doživela raspad bračne zajednice sa scenaristom Slobodanom Skerlićem (55) nakon više od dvadeset godina braka. Ako navodi iz njenog bliskog okruženja nisu bili dovoljni za takve tvrdnje, čini se da je prošle sedmice na neki način i sama priznala krah ljubavi sa Bobanom. Kako biste drugačije protumačili njeno zapažanje na društvenoj mreži “tviter”, nego da je sebe svrstala u kategoriju nevenčanih osoba?

Bojana Maljević: Mojoj porodici i meni nanete su nepravde!

Naime, Bojana Maljević je s pratiocima podelila članak britanskog lista “Gardijan” koji prenosi stav Anglikanske crkve da je seksualni odnos dozvoljen samo venčanim heteroseksualnim ljudima.

– Pa tako lepo objasnite, a ne da se pitamo što u našim životima nema seksa – nadovezala se Bojana na naslov pomenutog teksta.

Ako pretpostavimo da ovom objavom Bojana nije želela da pošalje poruku o svojoj seksualnosti, ostaje logičan zaključak da se više ne pronalazi na spisku venčanih. U svakom slučaju, ovaj tvit samo je potvrdio ono što je neko vreme već poznato ljudima koji se intenzivno viđaju s Bojanom i koji znaju da već dugo njena svakodnevica nije ista.

Bojana Maljević: Sinovi su mi inspiracija za stvaranje filmova

Brak između Bojane i Slobodana jeste dugo trajao, ali nije išao po loju u svakoj svojoj fazi. Naprotiv, javnost se verovatno seća velike turbulencije u njihovom odnosu pre trinaest godina, kada su se razišli, a Boban se iselio iz zajedničkog stana. Svi su tada bili iznenađeni, jer ništa nije ukazivalo da među njima ima problema, a Skerlić je godinu dana proveo van porodičnog doma. Onda je usledilo pomirenje, par je proveo romantičnih mesec dana u porodičnoj kući u Rosama, kod Herceg Novog. Tada su shvatili da se i dalje vole te su odlučili da svom porodičnom životu pruže novu šansu. Pomirenju su se tada najviše obradovali njihovi sinovi Luka (23) i Nikola (18), a Bojana je izjavljivala da je pomirenje bilo očekivano jer ih veže velika ljubav.

Drama se, nažalost, ponavlja Bojani i Bobanu ali ovog puta, kako upućeni prijatelji bivšeg para priznaju, izgledi su daleko manji da taj brak dobije i treću šansu. Slobodan već neko vreme ne živi s Maljevićevom, a ona izbegava da o njemu govori čak i sa bliskim ljudima. Tako je bilo i u intervjuima koje je davala, ali kada je pričala za naš magazin, možda se nešto moglo i osetiti.

– Na svom životnom putu, s dvoje dece, uz preveliku odgovornost koju sam rano stekla i ponela na leđima teret koji se teško nosi, moralo je da se desi i to: da na određene stvari, pojave, ljude, dešavanja, ponekad postajem santa leda. To je način da preživim sve nepravde u društvu, ali i one koje su nanete meni i mojoj porodici – odsečno je rekla Bojana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Maljevic (@bojanamaljevic) on Jan 31, 2018 at 6:18am PST

Zbog predivne dece Bojana Maljević ne žali kada je brak sa Skerlićem u pitanju 

– Učim od sinova, svakog dana. Neću da navodim primere, da ih hvalim, jer znam da oni ne bi voleli da to čitaju u medijima. Samo ću reći da sam presrećna što imam sinove kakvi su Luka i Nikola. Velika je čast, još uvek nesaglediva, biti njihova majka – poručila je glumica za “Story”.

Bojana Maljević: Stid me je što živim u Srbiji

Detalj koji, međutim, nije poznat jeste da li su Bojana i Boban svoj razvod ozvaničili pred sudom ili taj korak tek treba da ispune. U međuvremenu, glumica, iako povučena iz javnosti, i uprkos onome što piše na “tviteru”, čini se kao zadovoljna i srećna žena koja trenutno uživa u novoj životnoj fazi.

Serija “Dug moru” doživela je veliki uspeh, a Bojana se trenutno nalazi na odmoru od napornog procesa koji se nalazi iza nje. Ona i sinovi, sami.