Celebrity News

Katarina Grujić priznala da je za 24 časa potrošila čitavo bogatstvo, evo i na šta

Katarina Grujić priznala da je za 24 časa potrošila čitavo bogatstvo, evo i na šta

 Katarina Grujić gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrila detalj iz svog privatnog života o kom, kako je i sama istakla, ne voli da govori! 

Katarina Grujić koja je interesantna medijima zbog svog tajnovitog ljubavnog života, u sinoćnjem gostovanju u emisiji kod Ognjena Amidžića u jednoj od igara koju organizuje tim Ognjenovog šoua dobila je zadatak da iskreno odgovori na pitanje koliko novca je potrošila za jedan dan.

Katarina Grujić: Ne pristajem na promene zbog muškarca

Budući da je Katarina Grujić bila iskrena i rekla da ne voli da priča o tome, na kraju je ipak pristala da odgovori. Suma koju je kako i sama kaže potrošila za jedan dan iznosila je 10.000 i 12.000 evra.

Katarina Grujić koja svoju karijeru gradi pažljivo i bez skandala poznata je javnosti i medijima kao neko ko mnogo novca ulaže u svoje spotove, ali ovoga puta i sama je istkala da je navedena potrošena "otišla" na garderobu.

Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem? 

Katarina Grujić - nesebiča u ljubavi

Popularna pevačica Katarina Grujić koja je ovih dana u žiži javnosti zbog novog spota za pesmu "Muška kurva" u koji je uložila 20.000 evra nedavno je za domaće medije istakla da je bila u ljubavnoj vezi sa dečkom koji ju je finansijski iskorišćavao.

- Imala sam momka koji je bio sa mnom iz interesa i zbog novca. Osećala sam se ko muško u vezi jer sam mu sve plaćala. Tužno je što sam sve to kasno shvatila. On mi je bo najveća životna greška. Prijatelji su mi skretali pažnju na to, ali sma bila toliko zaljubljena da nisam htela da prihvatim istinu. Tu svoju ružnu prošlost sam opevala u pesmi “Muška kurva” – rekla je Katarina Grujić i dodala da ne želi da otkrije o kom dečku je reč.

Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra?

Nedavno se čak i spekulisamo da u Katarininom živtu postoji novi misteriozni muškarac iz Beča...

U poslednje vreme Kaću često viđam u Beču sa jednim momkom i deluje mi veoma srećno. Ne znam u kakvom su odnosu, da li je to ozbiljna veza ili nije, ali znam da je naučila lekciju – rekao je jedan pevač za "Svet" sa kojim se Katarina Grujić druži.

Katarina Grujić na novi spot spiskala 20.000 evra! Sve gori od luksuza i glamura! (foto)

– Uostalom, vidite da ne želi novog dečka da predstavi javnosti. To joj se uvek obilo o glavu – dodao je pevač za ovaj magazin, koji je izrazio želju da ostane anoniman, pa zaključio:

– Što više svoju privatnost čuva, to će duže biti mirna.

Sinoć u pomenutoj emisiji "Amidži Šou" Katarina Grujić je ovu trvdnju demantovala i rekla da dotični gospodin ne postoji!