Celebrity News

Na ivici suza: Natašu Bekvalac na probi pred veliki koncert dočekao predivan poklon (video)

Na ivici suza: Natašu Bekvalac na probi pred veliki koncert dočekao predivan poklon (video)

Natašu Bekvalac divan gest koleginice

doveo do suza

Nataša Bekvalac privodi kraju poslednje pripreme pred veliki solistički koncert koji će biti održati sutra, na Dan zaljubljenih, u “Štark Areni”. Ubuđenje je veliko, kako kod popularne pevačice, tako i kod njene verne publike.

Posebnu podršku uoči koncerta pružila joj je dobra prijateljica i koleginica, Ana Bekuta, a lepu Novosađanku je njen gest doveo do ivice suza.

Ana Bekuta prijatno je iznenadila Natu, poslavši joj buket cveća uz poruku:

- Draga Nato, puno uspeha da te služi glas... Srećno! Voli te Ana Bekuta.

 

Popularna pevačica je bila presrećna zbog ovog gesta i putem društvenih mreža se zahvalila svojoj prijateljici.

- Moje srce će da pukne od ljubavi hvala draga Ana Bekuta, toliko ste me raznežili - zahvalila se Nataša.

Koncert u "Štark Areni" rasprodat: Veliki trud Nataše Bekvalac i njenog tima se isplatio

Jedna od najpopularnijih pop pevačica na domaćoj sceni, Nataša Bekvalac, objavila je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu da je koncert "SOS za ljubav" raspodat. U emotivnoj poruci se zahvalila svom vrednom timu i divnoj publici.

– O ovoj noći sanjala sam od detinjstva. Mesecima ne spavamo, mesecima preko 150 ljudi svaki dan radilo je na pripremama za koncert #soszaljubav – napisala je Nataša.

– U petak 14. februara vi ćete mu udahnuti život, hvala vam na ljubavi koju mi dajete sve vreme, mi smo spremni i čekamo trenutak kada ćemo zasvirati Ja sam dobro! – dodala je plavokosa Barbika.

Na koncertu u "Štark Areni" Nataša će pevati najveće hitove iz svoje karijere, a na sceni će joj se pridružiti gosti i brojni plesači.

Podrška porodice je najvažnija!

I pored brojnih proba i napornih treninga, Nataša Bekvalac je pronalazila vreme i za druženje sa medijima. Pored nezaobilaznih pitanja o brakovima i ljubavi, Nata je otkrila i jedan detalj o ćerki Hani koju vodila na probe da vidi kako teku pripreme za koncert.

 Hana je jako uzbuđena, baš sam je puno vodila da vidi kako teče pravljenje koncerta, to je zanima, a htela sam da joj pokažem da to nije baš bajno. Sa 13 godina retko koje dete zna šta će biti njegov poziv, ali generalno je kreativac i naklonjena je svim stvarima kojima sam i ja bila u njenim godinama – rekla je Nata gostujući nedavno u emisiji "Amidži šou".