Celebrity News

Ana Stanić duboko razočarana progovorila o razvodu: Nisam dužna da polažem račune!

Ana Stanić duboko razočarana progovorila o razvodu: Nisam dužna da polažem račune!

Ana Stanić ovih dana glavna je tema medija a sve zbog navodne priče da se razvela od bivšeg košarkaša i biznismena Momčila Lavrnića.

Budući da je njen brak doveden u pitanje, nekadašnja pevačice grupe "Mobi Dik" Ana Stanić odlučila je da se po prvi put obrati javnosti i medijim povodom njenog ljubavnog života. Kako je i sama istakla, prvenstveno se obratila medijima, a dalje objasnila kakva je tačno situacija u njenom braku.

Evo šta je Ana Stanić poručila medijima i svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram...

Ana Stanić kakvu nikada do sada niste videli (foto)

– Dragi novinari, da li vam je palo na pamet da proverite knjigu venčanih, kao i moje i mesto prebivališta mog muža, pre nego što ste napisali da smo razvedeni već godinu dana?! Ili ste slepo verovali “izvoru”? Sada je ovo sa pravne tačke čista i laka situacija.

Na neistine koje su je duboko pogodile Ana Stanić žustro je odreagovala i svoje izlaganje nastavila je dalje u istom tonu:

- Gruba je laž da smo moj muž i ja razvedeni i da ne živimo zajedno. Ja niti sam ikad komentarisala, niti tužila medije kada objave trač o meni. Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu -završilaje Ana Stanić svoje obraćanje.

Ana Stanić: Moj saveznik je zdrava ishrana

Ana Stanić objasnila zašto nikad ne priča o svom suprugu

Budući da su mediji oduvek mislili da svog supruga krije od javnosti, u januaru 2019. godine Ana Stanić je za jedan domaći medij objasnila ove tvrdnje. Budući da su u skladnom braku, evo već skoro desetu godinu, Ana je tada pripadnicima sedme sile jasno dala do znanja zašto o svom suprugu nikad ne priča javno.

– Ja nikada svog supruga nisam krila, ali pre samo tri godine ja sam doživela jednu lošu spoznaju, a to je kada sam sebe prvi put “guglovala” i našla “moj muž ovo, moj muž ono”, mene je to porazilo, da sam jednostavno tada presekla i rekla sam – od tada, pa nadalje ne pričam više o mužu. Koji je moj smisao? Zašto se ja obraćam javnosti? Svakako ne zato što sam udata i što imam muža, zar ne? – zapitala se Ana.

Operisana Ana Stanić poručila: Želim vam da uživate u današnjem danu

Inače malo je poznata informacija da je Anu Stanić i njenog supruga upoznala Marija Tarlać, a u jednom intervjuu pre tri godine za naš magazin "Story" Ana Stanić iskreno je rekla da će joj ztauvek biti zahvalna što ih je upoznala.

– Uvek ću joj biti zahvalna, naravno, ali to je bilo pre skoro dvanaest godina, pa smo skoro zaboravile. Ne bih baš mnogo pričala o braku, jer su u trenutku kada mi je izašao prethodni album svi naslovni – kad se ukuca moje ime na “guglu” – bili “moj muž ovo”, “ja u braku ono”. Paradoksalno je koliko je to, tada, izašlo u pravi plan, ali ne mojom željom i ne zbog količine priče o mužu, već po naslovima koji su “izvlačeni”, čak i kad bih u velikom intervjuu rekla samo jednu rečenicu o njemu.

Ana Stanić ima isklesane trbušnjake, a ne odaje recept za odličan izgled! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ?????? (@ana1stanic) on Aug 1, 2015 at 2:36pm PDT

Ana Stanić uživa u sa svojim suprugom a bračnu "kolotečinu" leči slobodom i uzajamnim dogovorom

Takođe u istom intervjuu za naš magazin, Ana Stanić objasnila je da u njenom braku postoji neverovatna sloboda koju su tokom godina iznegovali ona i njen suprug. Bračnu kolotečinu leče dogovorim a godine su te koje svaki donos dovode na level PRO.

– Podjednako je opasno i “podrazumevanje” i prestanak vođenja računa o vama kao paru. Koliko je bitno da supružnici nađu aktivnosti u kojima će zajedno uživati, toliko je važno da jedno drugom daju prostora. Svako od nas dvoje ima nešto svoje, u šta ovo drugo ne zalazi. To je sasvim u redu, jer ne bi bilo normalno da jedno drugo teramo da idemo negde gde nam neće biti zanimljivo. U početku veze svako ima vrlo visok prag tolerancije kad je reč o tome šta je dosadno, a onda se sve iskristališe, pa partneri znaju šta onog drugog zamara. Meni je veoma važna lična sloboda, integritet, te je sigurno da ne bih mogla da budem u braku s nekim ko hoće da baš u sve bude “upleten”. To bi ubilo svaku draž.

Svi su šokirani dekolteom Ane Stanić, ali kada vidite šta se krije ispod haljine, odlepićete ! (foto)