Celebrity News

Isplivali novi detalji razvoda Jelene Karleuše!

Isplivali novi detalji razvoda Jelene Karleuše!

Novi detalji razvoda Jelene Karleuše i Bojana Karića podsetili javnost na nekadašnju ljubav, ali i okončanje braka koje je davno uzburkalo srpsku javnost! 

Danijela Karić, poznata pevačica i kćerka Hafe i Dragomira Karića iznela je detalje zbog koji je brak Jelene i Bojana okončan, ali je i iskreno rekla šta misli o Jeleni kao o bivšoj snaji!

Popularna pevačica Danijela Karić, istakla je da je Jelena Karleuša privatno veoma pristojna i kulturna žena i da ona u njihovu porodicu sigurno nije ušla zbog novca!

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ističe Danijela i u nastavku dodaje da je sigurna da samo samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka...

- Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude - smatra Danijela.

Šta su sada uradili Jelena Karleuša i Duško Tošić? (foto)

Novi detalji razvoda Jelene Karleuše - Danijela otkrila da je nakon što je diva izašla iz njihove familije i dalje išla na Jelenine koncerte!

Kako je istakla Danijela, čak i nakon Jeleninog izlaska iz porodice Karić, ona je ostala verna publika bivšoj snaji Jeleni Karleuši. I dalje je posećivala njene nastupe i uživala u njenim performansima.

- Išla sam na njene koncerte i super se provela. Njeni nastupi su odlični. Opet bih otišla da je slušam, što da ne - iskrena je Danijela.

Bojan Karić danas je u srećnom braku sa Mašom Nikolić, ćerku pevača Bože Nikolića i sestru poznate pevačice Jovane Nikolič. Mašu je oženio krajem jula 2007. godine a u braku, dobili su blizanace, Taru i Teodora.

Maša i Bojan Karić na Rojal Askotu parirali Vilijamu i Kejt! Njihova odevna kombinacija je za čistu desetku! (foto)

Novi detalji razvoda Jelene Karleuše ubrzo će ponovo postati prošlost. Jedni muškarac u kog je Jelena doživotno zaljubljena je Duško Tošić!

Čak i nakon teškog peioda koji je snašao nju i njenu porodicu, Jelena Karleuša uvek je bila dovoljno profeisonalna da medijima odgovor na škakljiva pitanja. Tako je i posle brojnih medijskih napisa o navodnom razvodu od Duška Tošića, nakon 11 godina braka i dvoje dece, Jelena Karleuša za domaće medija rekla glasno i jasno u koga će biti zaljubljena do kraja života.

Ova izjava pobilaje svaku tvrdnju da u braku Jelene i Duška ne cvetaju ruže, a šta je tada za Informer rekla, podsetite se...

– U koga bih bila zaljubljena, naravno, u supruga. Ja sam udata žena i zauvek zaljubljena u svog muža. Duško je prekjuče došao iz Kine, pa sam zbog veoma loših ljudi, velike mržnje i želje da se rasturi moja porodica, morala odmah da postavim slike, nadam se da je to smirilo besne pse – rekla je pevačica koja je najavila i zanimljive poslovne planove za tekuću 2020. godinu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedničkim fotografijama dematovali glasine o razvodu