Celebrity News

Razvod Severine i Igora Kojića: Šta je prava istina?

Razvod Severine i Igora Kojića: Šta je prava istina?

Severina i Igor Kojić nedavno su boravili u Beogradu, a njihov prijatelj demantovao priče da se poznati par razvodi

Jedna od najpoznatijih pop pevačica u regionu, Severina Kojić, neprestano privlači pažnju kako medija, tako i ogromnog broja pratilaca na društvenim mrežama, i retko koji njen post može da prođe nazapaženo.

U jeku priča da se lepa pevačica ponovo razvodi, koje su podstakle nedavne aktivnosti na njenom Instagram profilu, pojavio se njihov blizak prijatelj koji je demantovao skorašnje navode.

Legendarni voditelj “Muzičkog tobogana”, Minja Subota otkrio je “Informeru” da se nedavno u Beogradu sreo sa Severinom i njenim suprugom Igorom Kojićem i rekao da su “savršen par koji ima skladan brak”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jan 19, 2020 at 4:58am PST

- Prošlog petka jedna koleginica je slavila rođendan u beogradskom hotelu. Tamo su bili Dragan Kojić Keba, Olja, Igor, ali i Severina. Bilo nam je divno. Keba je bio raspoložen, pevao je. I Seve je izvela nekoliko dalmatinskih numera, prelepo je zvučala. Potom smo u nedelju otišli na ručan u jedan restoran u mom kraju. Svi konobari i komšije su bili oduševljeni njome, tražili su da se fotografišu za uspomenu - rekao je Minja Subota.

Severina drastično promenila imidž!

- Severina je divna dama, a Igor i ona su savršen par. Vole se i imaju skladan brak. Igor je uvek tu za nju - dodao je on.

Minja Subota je za “Informer”, takođe, otkrio jedan od najbitnijih detalja iz Severininog života - da je Seve postala pevačica upravo zbog njega!

- Severina je svima pričala da želi da me upozna kada je išla na snimanje u RTS. Pitala je reditelja kako da dođe do mene, a on me je pozvao i rekao da ima iznenađenje za mene, ali i za još nekog - opisao je čuveni voditelj njihov prvi susret.

- Kada sam ušao u studio, šokirala se. Rekla mi je, 'odgledala sam sve emisije Muzičkog tobogana'. Obožavam vas! Uz vas sam rasla. Vi ste me inspirisali da zavolim muziku i postanem pevačica - dodao je on.

Severina više nije Kojić?!

Priče o razvodu Severine i Igora podstaklo je iznenadno brisanje venčanog prezimena Kojić sa njenog Instagram profila!

Taj potez nikako nije mogao da prođe nezapaženo i svi su se zapitali šta nije u redu između Igora i lepe Splićanke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jan 4, 2020 at 3:45am PST

Severina Kojić uputila emotivnu poruku sinu: Mogu osvojiti svet jednom rukom dok me ti držiš za drugu!

Atmosferu je dodatno podgrejalo Severinino pojavljivanje na jednoj dodeli nagrada bez pratnje supruga, ali i to što je Seve otpratila svekra Dragana Kojića Kebu sa Instagrama.

Ipak, da možda situacija između nje i supruga nije toliko kritična, bila je činjenica da je Igor Kojić još uvek na listi onih koje Seve prati na Instagramu, i to kao jedini, s obzirom na to da pevačica nikog drugog ne prati na popularnoj društvenoj mreži.

Zašto se Severina odrekla Igorovog prezimena?

Povodom Severininog brisanja venčanog prezimena sa Instagrama oglasili su se i marketinški stručnjaci koji tvrde da je lepa pevačica izgradila ime i pre nego što se udavala. Profesionalno je počela da se bavi muzikom 1990. godine, a njena krijera se razvijala vrtoglavom brzinom.

- Čest je slučaj da uspešne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatljivost ostavljaju svoje devojačko prezime jer je to deo njihovog ličnog brenda po kojem su prepoznate - rekao je za  Bojan Bernik, izvršni direktor marketinške agencije Morgan Grey “24sata.hr”.

“Kada pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kada kažemo Severina. Da li je Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno - dodaje marketinški stručnjak.

U jeku priča da se razvodi, Severina objavila fotku koja je zbunila sve

U momentu kada se prašina malo slegla i kada je stigao odgovor o brisanju venčanog prezimena sa društvenih mreža, Severina nas je sve iznenadila novim potezom koji je zbunio javnost.

Pre nekoliko dana na Instagramu je osvanula fotografija koja na prvi pogled govori da je u porodici Kojić sve u redu. Slika zadovoljne porodice koju je objavila Severina taman je obradovala sve njene fanove, ali samo na kratko...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Feb 17, 2020 at 6:16am PST

Post opisan kao “sasvim običan ponedeljak“ dobio je vrlo brzo epilog i to sve zbog fotografije koju je Igor Kojić objavio 2018. godine.

Prema pisanju Blic.rs fotografije Igorove majke Olje u istoj kombinaciji na obe fotografije zbunila je fanove. Slika iz 2018. godine nastala je na Oljin rođendan a sumnje da se radi o nekoj igrici potvrdila je i činjenica da je i čovek u džemperu na pruge koji je sedeo iza njih prisutan i u jednom i u drugom kadru – iza Igorove majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Sep 11, 2018 at 8:00am PDT

Niko od Kojića nije se oglasio povodom ove fotografije i tvrdnji da je reč o nekakvoj 'igri'.

Bez obzira na ove spekulacije, izgleda da nam je ključni svedok sa početka teksta raspršio sve sumnje i da je porodica Kojić, ipak, bila na okupu u jednom beogradskom restoranu, a u nedostatku nove fotografije, koju su zaboravili da ovekoveče tom prilikom, upotrebili su staru.

Nisu slutili da to neće proći pod budim okom medija i pratilaca na društvenim mrežama.