Celebrity News

Lepa Brena zapanjila fotografijama svoje luksuzne vile u Majamiju!

Lepa Brena zapanjila fotografijama svoje luksuzne vile u Majamiju!

Lepa Brena otputovala je u Majami i pratioce na društvenim mrežama obradovala fotografijama od kojih staje dah

Regionalna folk diva Lepa Brena rešila je da tmurne februarske dane u Beogradu zameni osunčanim plažama na Floridi. Rastanak od Srbije, izgleda, da joj nije bio lak, s obzirom na to da je nedavno u domaćim medijima govorila da joj je teško palo razdvanje od sinova, pošto su odrasli i napustili porodičnu kuću.

- Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je kuća prazna ukoliko nema dece u njoj - tužno je ispričala pevačica za "Telegraf".

Lepa Brena i Boba pokreću još jedan biznis

Kako su krajem godine preneli domaći mediji, Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović prodali su svoj udeo u “Grand produkcije” kompaniji “Junajted medija”, a možda je i to razlog što je slavna pevačica odlučila da neko vreme provede mirno u nekim toplijim krajevima.

Ona je skoro otputovala u Majami, a svoje pratioce na društvenim mrežama sinoć je obradovala fotografijama, ali i video snimcima od kojih zastaje dah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Feb 19, 2020 at 6:24am PST

- Volim Majami - napisala je kratko Lepa Brena.

Slavna pevačica je mobilnim telefonom snimila i panoramski video sa svoje terase na kome se vidi da se vila nalazi na samoj obali okeana, kao i da je nadomak prepele plaže.

Lepa Brena: Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više

Inače, luksuzna vila Lepe Brene, prema tvrdnjama domaćih medija, vredna je više od 900.000 evra i ima 400 kvadrata. Nalazi se u skupom delu Majamija na samoj obali mora. Komšije su im mnoge poznate ličnosti, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

Gde se pojavi ona, nastaje haos!

Pre nego što je otputovala u Majami, Lepa Brena je uživala u zimskim čarolijama. Sebi je priuštila odmor i sa drugaricama otišla u poznati skijaški centar Nasfeld na granici Austrije i Italije.

Ali, kada je neko popularan kao Brena, ni na ovoj dalekoj destinaciji nije mogla da prođe nezapaženo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Feb 9, 2020 at 2:06pm PST

Naime, dok je u pauzi skijanja sedela na toplom čaju, gazde lokala su je prepoznale i odmah počele da puštaju njene pesme. Svi su bili zatečeni, a ponajviše Brena koja se ubrzo priključila prisutnima koji su pevali na sav glas.

Neopterećena izgledom i bez šminke, Brena nije odolela da ovekoveči ovaj nesvakidašnji događaj mobilnim telefonom i objavila ga je na svom Instagram profilu.

Brena i Boba razmenjivali nežnosti na Dan zaljubljenih

Lepa Brena je Dan zaljubljenih provela radno. U okviru manifestacije "Dani mimoze" slavna pevačica održala je koncert u Herceg Novom, ali je imala vremena da sa svojim životnim saputnikom provede romantične trenutke pored mora. U tome ih nije sprečila kiša, pa se poljubac dogodio ispod kišobrana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Feb 14, 2020 at 3:24am PST

Lepa Brena za magazin “Story”: Preživela sam sve drame sa Bobom

Brena i Boba su pre dva meseca proslavili 28. godišnjicu braka, a u nedavnom intervjuu za magazin "Story" govorila je o svom suprugu, a na pitanje po čemu je njihova odiseja ljubavi spefična, rekla je:

– Verovatno po tome što smo javne ličnosti. Imali smo sudbinsku ljubav i prošli smo kroz divne, ali i teške momente. Izazov su bili teški periodi, koji su vezani za raspad Jugoslavije, moj lični gubitak Rake Đokića, Bobina povreda kičme, moja povreda kolena, Stefanova otmica, koja nas je zaista poremetila na svim nivoima, jer svako ljudsko biće želi da sačuva svoju porodicu. Taj događaj povredio je i naše dostojanstvo, lični integritet, ali uspeli smo da nadživimo tu dramu.