Celebrity News

Katarina Grujić otkrila koliko pari skupocenih cipela poseduje u svojoj kolekciji (foto)

Katarina Grujić otkrila koliko pari skupocenih cipela poseduje u svojoj kolekciji (foto)

Atraktivna pevačica Katarina Grujić otkriva da obožava visoke potpetice, elegantne haljine, velike tašne i jake i pametne muškarce koji su, po njenom mišljenju, danas prava retkost

Pevačica Katarina Grujić nije osoba koju ćete zavoleti na prvu loptu. Kada vam se, međutim, jednom uvuče pod kožu, tu ostaje zauvek. Duhovita je, neposredna, darežljiva, iskrena, boem, a prijatelji kažu i dobar savetodavac. Nadasve je odlična pevačica, potpuno posvećena svojoj muzičkoj karijeri. Sve što zaradi ulaže u nove pesme, kvalitetne spotove, ali i pažljivo biranu scensku garderobu. Obožava šoping, te ne krije da je u stanju satima da obilazi prestoničke radnje, a gotovo nikada se ne vraća iz kupovine bez bar jednog para skupocenih cipela. Preferira glamur i seksepil, na šta je stavila akcenat i u spotu za novu numeru, nedavno objavljenu na "jutjubu".

– Pesma je emotivna i posvećena prevarenim i iskorišćenim ženama, spremnim na osvetu. Privukla je veliku pažnju publike, čemu je, pored odličnog teksta i aranžmana, doprineo i interesantan spot. Šta god da radim, uvek se trudim da izvučem maksimum iz sebe i svojih saradnika, a zahvaljujući stilisti Eleni Nikolajevnoj, ovog puta ponela sam predivne haljine u kojima sam se osetila kraljevski. Možda zvuči smešno, ali i privatno volim taj stil. Obožavam eleganciju i visoke potpetice, dok trenerke i patike gotovo i da nemam u garderoberu. Kada sam kod kuće i želim da se opustim, najčešče oblačim helanke i majice, ali čak i tada se trudim da se doteram i ne budem apa drapa.

Katarina Grujić na novi spot spiskala 20.000 evra! Sve gori od luksuza i glamura! (foto)

Katarina Grujić otkrila koliko pari cipela poseduje u svojoj kolekciji

Pre nekoliko dana u gostovanju kod Ognjena Amidžića u jednoj od igara koju organizuje tim Ognjenovog šoua dobila je zadatak da iskreno odgovori na pitanje koliko novca je potrošila za jedan dan. Budući da je Katarina Grujić bila iskrena i rekla da ne voli da priča o tome, na kraju je ipak pristala da odgovori. Suma koju je kako i sama kaže potrošila za jedan dan iznosila je 10.000 i 12.000 evra. S obzirom na to da su joj cipele fetiš, Katarina Grujić otkrila je približan broj pari  koje je kupila do sad.

- Više od trista (smeh). Kupujem ih gde god da pođem. Nedavno sam se s jednog putovanja vratila s čak deset pari. Na stranu sve, "Louis Vuitton" su mi omiljene. Udobne su, a opet seksepilne.

Da li uz njih bolje idu manje ili veće torbe?

- U svakoj prilici nosim izuzetno velike tašne u koje mogu da mi stanu češljevi, puderi, karmini, ogledalce, parfemi... Što bi rekli ljudi: "Sve svoje nosim sa sobom" (smeh).

Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem? 

Koje mirisne note preferirate?

- Volim jače parfeme koji ostavljaju utisak gde god da se pojavim. Omiljeni su mi "Tom Ford, Alien, John Malone".

Primetili smo da ste vrlo galantni u šopingu, a vaši prijatelji kažu da ste takvi i u noćnom provodu. Od koga ste nasledili tu osobinu?

- Od oca. Ne postoji kafana u Beogradu koju s prijateljima nije posetio i počastio ih. Čak je i u našem porodičnom domu napravio konobu te tu priređujemo velika slavlja (smeh).

Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra?

Katarina Grujić - U potrazi za nekretninom iz snova!

Katarina Grujić, jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi u budućem periodu planira da se osamostali a za naš magazin "Story" priznala je da je već neko vreme u potrazi za nekretninom iz snova!

- Već neko vreme sam u potrazi za stanom koji će ispuniti moje uslove i velika očekivanja. Perfekcionista sam i ne pristajem na manje od savršenog. Koliko će to trajati ne znam, ali od roditelja se neću iseliti sve dok ne pronađem prostor u kom ću se osećati kao kod kuće.

Šta mislite da će vam najviše nedostajati kada se budete odselili?

- Kod nas u porodici stalno se nešto dešava. Galama i haos su neizbežni. Koliko mi sada to smeta, toliko će mi, verujem, nedostajati kada odem. Takođe će mi faliti sestra. Vezana sam za roditelje, ali s njom imam poseban odnos pun podrške i poverenja. Stalno smo na vezi, gde god da se nalazimo.

Katarina Grujić raskinula sa bogatim biznismenom

Da li je vaš odnos oduvek bio takav?

- Budući da je od mene starija pet godina, oduvek mi je bila uzor. Sve što je ona radila, radila sam i ja, što ju je izluđivalo. Kasnije, kada smo počele da izlazimo, nije želela da me primi u svoje društvo i stalno me je izbacivala iz sobe kada joj neko dođe (smeh). To je sve normalno. Danas smo najbolje drugarice.

U vašim godinama ona je postala majka dečaka, da li se kod vas probudio materinski instinkt?

- Sestrić i sestra žive s nama, tako da smo vrlo vezani i upućeni jedni na druge. Volim ga neopisivo i on mene. Uvek mu, kada se vratim s puta, donesem igračke i slatkiše, a kada je bio mali, naučila sam ga da ću mu dati kinder jaje ako pred svim kaže da mene voli najviše. Posebna je to ljubav. Ipak, s materinstvom mislim da ću sačekati bar još neko vreme. Prioritet mi je estradna karijera.

Katarina Grujić potvrdila da je u Parizu pikirala stan, ali kada čujete kako planira tamo da se baškari, bićete iznenađeni!

Katarina Grujić - Odmah stavaljam tačku kada me neko razočara

Kako u ljubavi tako i u prijateljstvu, razočarenja su neminovna. I na ovu temu kao i na sve ostale, Katarina Grujić ima jasan stav a da li veruje da na estradi ima iskrenih prijateljstava, otkrila nam je u nastavku...

- Verujem, ali su retka. Postoji par ljudi s kojima volim da popijem kafu i ispričam se. Koliko će to trajati videćemo, jer sam nedavno uočila da se menjaju kako vetar duva. Koleginice više pokazuju ljubomoru od kolega. U stanju su da gaze preko mrtvih kako bi vas sprečile da dospete na mesto koje vam pripada.

Vaši najbliži prijatelji kažu da ste odličan savetodavac, pogotovo kada je o ljubavnim problemima reč.

Katarina Grujić iskreno o bivšim momcima, a prokomentarisala je i svoju sadašnju vezu rečima koje će svi dugo pamtiti!

- Moguće je, ali je više nego očigledno da sopstvene savete ne umem da primenim (smeh). Kod mene je problem što odmah stavaljam tačku kada me neko razočara. Emocije se gase i ta osoba više za mene ne postoji, tako je bilo sa svim mojim prethodnim momcima.

Nakon što ste izašli iz duge veze s Nemanjom Buhom niste uspeli da se skrasite ni pored jednog dečka. Da li su vam kriterijumi previsoki ili je nešto drugo u pitanju?

- Više bih volela da je tako kako ste kazali, ali nažalost, živimo u čudnom vremenu gde nema više pravih muškaraca. Svi potenciraju fizički izgled dok je meni važno šta je u glavi. Od septembra prošle godine sam sama i uživam u tome.

Katarina Grujić posetila čuveni Luvr u Parizu, a njen stajling za posetu muzeju će vas ostaviti bez reči