Celebrity News

Emotivni susret u Berlinu: Hurem i Džerard Batler u zagrljaju (foto)

Emotivni susret u Berlinu: Hurem i Džerard Batler u zagrljaju (foto)

Glumica Merjem Uzerli, popularna Hurem, trenutno učestvuje na Berlinskom filmskom festivalu, a uskoro stiže i u Beograd 

Merjem Uzerli, turska glumica nemačkog porekla, koja je planetarnu slavu stekla ulogom Hurem u turskom istorijskom serijalu "Sulejman Veličanstveni", posle kraće pauze ponovo se vratila na veliko platno. Zbog velikih emotivnih trzavica koje su je pratile poslednjih nekoliko godina, ona se povukla i odlučila da više vremena posveti sebi i ćerki Lari.

Nedavno je promovisla svoj novi film "The Hive", a prema pisanju svetskih medija, prihvatila je i ulogu u jednoj meksičkoj telenoveli.

Da joj je osmeh ponovo na licu primetili smo na fotografiji koju je popularna glumica danas postavila na svoj Instagram profil.

Kako se i ne bi bio kada je na njoj sa jednim od najvećih svetskih zavodnika - Džerardom Batlerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Feb 21, 2020 at 12:18am PST

- Ti si divno ljudsko biće - napisala je kratko.

Čuvena Hurem i zgodni Spartanac prisustvovali su sinoć svečanom otvaranju 70. Berlinskog filmskog festivala, kao i na festivalskoj žurci, gde je i nastala ova fotografija. Sa svih strana sveta pristižu komentari njenih pratilaca oduševljenih što je upravo njega 'ulovila' popularna glumica.

Ipak, Džerardovo srce je poklonjeno nekom drugom, što su potvrdile i fotografije sa nedavno održane dodele Oskara, kada se crvenim tepihom prošetao sa dugogodišnjom partnerkom, glumicom Morgan Braun.

Merjem Uzerli  poput princeze prošetala crvenim tepihom u Veneciji!

Pored ove fotografije sa Instagrama, Merjem i Džerarda spaja još nešto, a to je Beograd. U jeku najveće slave zbog svojih filmskih likova oboje su već boravili u prestonici i zavoleli je, a kako "Kurir" saznaje, čuvena Hurem nam ponovo dolazi i to polovinom marta.

Hurem stiže Beograd: Poznata sultanija traži posebne uslove

Popularna glumica otvoriće Festival turskog filma koji se održava od 2011. godine u Beogradu. Merjem u Srbiju stiže 19. marta kako bi promovisala novi turski film “Košnica” u kome igra glavnu ulogu. Ona će u Beogradu boraviti dva dana, a imaće i posebne uslove.

- Fe­sti­val tu­r­skog fi­l­ma bi­će odr­žan od 19. do 23. mar­ta, a Me­r­jem će u Beo­grad sti­ći pr­vog da­na ka­ko bi sve­ča­no otvo­ri­la ovu ma­ni­fe­sta­ci­ju. Ona se ra­du­je do­la­sku jer je već bi­la u Sr­bi­ji i do­pa­da joj se Beo­grad. Sa­da ima još je­dan ra­zlog za za­do­vo­lj­stvo, jer će sr­p­skoj pu­bli­ci pred­sta­vi­ti po­pu­lar­ni fi­lm „Ko­šni­ca“, u kom igra glav­nu ulo­gu - piše "Kurir".

Merjem Uzerli objavila fotografiju o kojoj svi pričaju: Ko bi rekao da je ovo opasna Hurem?! 

- Me­r­jem će u Beo­gra­du od­se­sti u jed­nom od na­j­lu­k­su­zni­jih ho­te­la na No­vom Beo­gra­du, a tra­ži­la je pred­sed­ni­č­ki apar­t­man, što su joj do­ma­ći­ni i obez­be­di­li - dodaje pomenuti list.

Inače, lepa sulatnija je bila u Srbiji 2015. godine kada je zbog uloge Hurem bila izuzetno popularna na ovim prostorima. Takođe, ona voli da letuje i na hrvatskom primorju, a jednim svojim postom otkrila nam je jedan malo poznat detalj iz svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Jul 12, 2018 at 8:07am PDT

– Znate šta? Moja prabaka je iz Hrvatske – napisala je uz fotografiju sa letovanja iz Dubrovnika.

Emotivni krahovi sultanije Hurem

Merjem Uzerli je bila je dugo pod budnim oko medija zbog svojih ljubavnih promašaja. Njen bivši verenik Kan Ates ostavio je glumicu odmah nakon što je zatrudnela i pobegao iz Turske sa 20 miliona evra. Ona se, ipak, odlučila da zadrži dete i rodila je prelepu devojčicu 2014. godine. Veliki šok izazvala je otkrićem da je tada pokušala da se ubije.

- Oti­šla sam u ho­te­l­sku so­bu i ba­ci­la sam sta­tuu ra­zbi­v­ši je, bi­la sam pot­pu­no lu­da i ise­kla sam ru­ke, krv je bi­la svu­da. Hte­la sam da se ba­cim s ba­l­ko­na, jer sam u to­me vi­de­la je­di­ni izlaz - ispri­ča­la je ta­da glu­mi­ca za nemačke medije.

PREŽIVELA PAKAO: Merjem Uzerli BIČEVANA, pa POKUŠALA SAMOUBISTVO

Međutim, tu nije bio kraj njenim emotivnim problemima.

Ona je godinu dana posle rođenja ćerke upoznala milionera Alpa Ozkana, vlasnika kompanije za iznajmljivanje luksuznih jahti. Ljubav je cvetala, a on se zbog nje i Lare preselio iz Turske u Berlin. Iako se uveliko pisalo da par planira veliko venčanje, Hurem je preko noći sa društvenih mreža obrisala sve njihove zajedničke fotografije i bilo nam je jasno da je toj ljubavi došao kraj.

Turska glumica i meksička legenda uskoro zajedno na malim ekranima

Merjem Uzeli gledaćemo uskoro u još jednoj televizijskoj seriji. Naime, prema pisanju stranih medija, Merjem se vraća snimanju i to sa Fernandom Kolungom, jednim od najomiljenijih i najpoznatijih glumaca iz latinoameričkih telenovela koji je domaćoj publici poznat po ulogama u serijama "Esmeralda", "Zlobnica" i drugim.

On je njen veliki obožatelj, a nedavno su se sreli na Cana Dorado Film festivalu, kada ju je Kolunga upoznao sa producentima nove mini-serije koja će premijerno biti prikazana u Meksiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocolungaoficial) on Jun 22, 2015 at 3:07pm PDT