Celebrity News

Snažna poruka Jelene Đoković oduševila sve: Ovo su reči koje će Srbija dugo pamtiti!

Snažna poruka Jelene Đoković oduševila sve: Ovo su reči koje će Srbija dugo pamtiti!

Jelena Đoković poručila mladima da se ne izgube u trci za novcem i slavom, već da budu autentična verzija sebe

Jelena i Novak Đoković nedavno su stigli u Beograd zbog brojnih predstojećih obaveza i odmah izazvali veliku pažnju. Bračni par Đoković je prvo prisustvovao izvođenju predstave "Brod plovi za Beograd" koji je organizovana pod pokroviteljstvom Fondacije “Novak Đoković”, a u jednom trenutku izašli su na binu i zajedno zapevali ” Ti si moja čokolada, ja bih te ljubio”.  Publika je njihov nastup ispratila ovacijama, a Jelena je snimak podelila na svom Instagram profilu.

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je ona u opisu videa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 17, 2020 at 4:35pm PST

Jelena Đoković, nastavila je tokom boravka u prestonici aktivnosti koje ima kao direktorka Fondacije "Novak Đoković" i predstojeće konferencije na kojoj će mladi imati priliku da se upoznaju sa procesom intervjua za posao ili pronalaskom prvog zaposlenja. Ona je tim povodom gostovala u jutarnjem programu TV Prva u kojoj je govorila o značaju zapošljavanja mladih u Srbiji.

- Ostrašćena sam, mnogo volim mlade ljude, a pogotovo ove koji su osvešćeni, koji znaju šta žele i koji su ratnici za naša prava. Oni treba da utiču da radne pozicije koje razdvajaju porodice i koje su višesatne budu drugačije, oni zdravlje i kvalitet života stavljaju kao prioritet. Volim što kao takvi menjaju tržište rada - rekla je Jelena Đoković, a preneo portal B92.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 19, 2020 at 4:05am PST

Ona je dodala da mladi u Srbiji nisu dovoljno motivisani kada im se konstantno govori "ćuti", "sedi", "nemaš pojma", "stiči iskustvo" i da to nije način da mladi um napreduje, ali je i istakla da mladi imaju energiju i želju da rade.

- Nemojte da se izgubite u potrazi za novcem, slavom i svim drugim titulama, već nastavite da budete autentična verzija sebe - poručila je Jelena.

Jelena Đoković na udaru kritika što se ne šminka i ne nosi štikle!

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković je, takođe, morao da odvoji vreme za medije i višečasovno druženje sa sportskim novinarima iz Srbije odgovarajući na mnoga pitanja. Gostujući u pomenutoj emisiji, Jelena je istakla i da je zbog toga ponosna na svog supruga.

– Bio je sjajan, dva sata je imao druženje s novinarima i bio je fantastičan. A baš sam ponosna na njega! - pohvalila ga je ona

- Amore – nazvala je na Jelena Noleta nadimkom kojim ga oslovljava.

Zatim je pomenula i naslednike Taru i Stefana.

- Dečica su dobro, sjajno su - rekla je s osmehom Jelena.

Jelena Đoković iskreno o roditeljstvu i deci: Pitanje je da li su oni nemogući ili ja?!

Jelena Đoković: U životu, da biste hrabro poleteli ka vrhu, prvo morate da uhvatite dobar zalet

Jelena Đoković je nedavno mladima uputila još jednu snažnu poruku u tekstu koji je napisala na svom blogu.

U životu, da biste hrabro poleteli ka vrhu, prvo morate da uhvatite dobar zalet. Međutim, za to Vam je potreban čvrst oslonac. Zato je podrška deci u ranijim godinama ključna. Tada je njihov duh najslobodniji, a njihova srca upijaju svet bez ikakvih ograničenja. Ako detetu u tom periodu pružimo čvrst oslonac, ono će lako uhvatiti dobar zalet i neustrašivo se ustremiti ka zvezdama – istakla je ona.

Ceo blog Jelene Đoković možete pročitati OVDE