Celebrity News

Veljko Ražnatović: Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško

Veljko Ražnatović: Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško

Budući tata Veljko Ražnatović raduje se rođenju prvenca, a sa suprugom

i detetom će živeti kod Cece 

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana venčali su se u novembru prošle godine, a uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Budući tata ne krije svoju sreću, a u intervjuu za "Blic" otkrio je da se sinu raduje kao "malo dete".

- Tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava je legenda, hvala bogu – rekao je on.

Ceca ne štedi na Bodani! Evo kako pevačica drži do snajke

Veljko je otkrio i da priprema proslavu kada se Bogdana porodi.

- Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijateljima, ali daleko od očiju javnosti.

On je dodao da će sa suprugom Bogdanom i sinom živeti kod Cece i da će se odseliti tek ako njegova majka zatraži privatnost zbog novog partnera.

- Kako da se odselim, s kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli, ali do tada majku čuvam ja - rekao je Veljko za "Blic".

Mladi bračni par je nedavno za "Kurir" otkrio da ne oprema sobu za bebu, već da će prvenac dobiti sobu dobiti tek kada bude dovoljno stasao. Takođe, oni su rekli da nemaju nameru da angažuju dadilju, jer žele da o detetu sami vode računa, kao i da su njihove porodice dovoljno velike da će uvek neko moći da pomogne.

Ceca Ražnatović za unuka Željka naručila poseban poklon!

Ceca Ražnatović će u junu prvi put postati baka i ona je, kako su pisali domaći mediji, za svoje prvo unuče priprema unikatan poklon! Radi se o skupocenoj kolevci koju je naručila sa posebnim zahtevom za unuka Željka.

Naime, kolekva se izrađuje po unikatnim pravilima i dimenzijama, a materijali koji će se upotrebiti u izradi ovog poklona, pažljivo su birani.

- Ceca Ražnatović imala je puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti - piše "Kurir".

Evo koliko košta haljina koju je Ceca Ražnatović nosila na Veljkovom venčanju!

- Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju - dodaje izvor blizak pevačici za "Kurir".

Ceca Ražnatović ipak nije želela da otkrije vrednost ovog poklona!

- Ceca Ražnatović nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo – piše "Kurir".

Ceca se raduje unučetu, ali ne dozvoljava da je uzbuđenje savlada.

- Sve u svoje vreme. Najvažnije je da prođe u najboljem redu - rekla je Ceca za gorepomenuti list.