Celebrity News

Porodična tragedija slavnog košarkaša: Milošu Teodosiću preminuo otac!

Porodična tragedija slavnog košarkaša: Milošu Teodosiću preminuo otac!

story

Danas, kao bomba odjeknula je vest da je poznati košarkaš Miloš Teodosić dožveo porodičnu tragediju!

Kako pišu domaći mediji otac proslavljenog košarkaša Miloša Teodosiča, Miodrag, preminuo u 68. godini života usled lošeg zdravstvenog stanja.

Kako se navodi, problema za zdravljem imao je i ranije a javnosti je poznato da je Miodrag 2016. godine bio na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije. U tom periodu Miloš Teodosić bio je fokusiran na vođenje tima na Olimpijskim igrama 2016. godine. Bez obzira na obaveze i usresređenost na karijeru, Miloš Teodosić je i tada brinuo o svom ocu.

Midorag, kako pišu domaći mediji, poslednji put u javnosti pojavio se u decembru prošle godine na otvaranju sinovljevog hotela na Divčibarama, prenosi Kurir. 

Teodosić dobio otkaz u Los Anđelesu: Da li se Jelisaveta i Miloš vraćaju u Evropu?

Miloš Teodosić - Dobar čovek, uzoran sin i suprug

Miloš Teodosić, cenjeni košarkaš javnosti je poznat kao neko ko o svom privatnom životu uopšte ne želi da govori. Iako se čvrsto drži svog stava Miloš je ponet lepim emocijama nakon venčanja sa Jelisavetom Orašanin, ipak, novinarima pred put na medeni mesec odgovorio kako mu je u braku.

– Pre dva dana sam potpisao najvažniji ugovor. Bilo je lepo, lepše nego što sam očekivao. I to je to, sad idemo da se odmaramo – rekao je Miloš Teodosić za Blic.

Njihovo venčanje madijima bilo je veoma interesantno i to sve zbog posebnih pravila koja su bila propisana. Na dan venčanja, mladenci su zamolili goste da tokom proslave ne koriste svoje mobilne telefone kako neke fotografije ne bi osvanule na društvenim mrežama i samim tim bile dostupne javnosti. 

Jelisaveta i Miloš Teodosić – Budući tata vrištao od sreće kada je čuo novosti

Gostima je napomenuto da ukoliko žele da kupe cveće, torte, dekorativne predmete i poklone, umesto toga, novac uplate u humanitarne svrhe i to oboleloj deci.

Ovim gestom oboje su dokazali koliko zapravo nije teško biti dobar i požrtvrvovan čovek a sve se prenosi sa kolena na koleno. Miloša lepim manirima naučio je njegov otac Miodrag a Miloš svoju ćerku Petru.

Ne kaže naš narod za badava - "vaspitanje ide iz kuće".

Prva godišnjica braka Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića obeležena je ovom fotografijom