Celebrity News

Biljana Tipsarević pokazala trudnički stomak i zavidnu liniju u 6. mesecu trudnoće (foto)

Biljana Tipsarević pokazala trudnički stomak i zavidnu liniju u 6. mesecu trudnoće (foto)

Biljana i Janko Tipsarević i ćerkica Emili tmurne februarske dane zamenili su egzotičnom lokacijom, a Biljana pokazala izvajano telo u poodmakloj trudnoći 

Bračni par Tipsarević, Janko i Biljana, priuštili su sebi odmor i pre nekoliko dana otišli u Dubai sa ćerkicom Emili. Sudeći prema fotografijama koje je modna kreatorka postavila na Instagram, porodica uživa u suncu, peščanim plažama i moru.

Modna kreatorka je na jednoj fotografiji pozirala u kupaćem kostimu i pokazala trudnički stomak, a brojni pratioci slavnog para zadivljeni su kako njeno telo izgleda u šestom mesecu trudnoće.

Kako je nedavno otkrila za Pink.rs, ćerkica Emili priželjkuje sestru, ali da ona i Janko još uvek ne znaju kog je pola beba.

- Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba - rekla je Biljana za Pink.rs.

Premijera trudničnog stomačića: Biljana Tipsarević sa Maldiva pravo na “Belgrade Wedding Show”

Javnost je krajem jeseni prošle godine saznala da Biljana i Janko Tipsarević čekaju drugo dete, a početkom decembra mediji su bili puni lepih vesti posle Biljaninog nastupa na Beogradskom sajmu venčanja koji je održan početkom decembra.

– Uopšte nismo očekivali da će se već sada saznati za trudnoću, ali bilo je nerealno očekivati da niko iz medija neće to saznati. U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire. Kada sam tokom prve trudnoće bila u četvtom mesecu, bilo je neuporedivo teže nego sada zaključiti da će uskoro stići beba – rekla je nedavno Biljana za Pink.rs.

Prisećajući se prve trudnoće, modna kreatorka je priznala da je priželjkivala devojčicu.

- Kada sam prvi put bila trudna, nisam mogla da dočekam trenutak u kom ću to saznati, jer sam mnogo želela da bude devojčica. Govorila sam da bih volela da sebi rodim najbolju drugaricu. hvala bogu, stigla je Emili, pa mi je sada bitno samo da beba bude živa i zdrava, a pol mi je potpuno nebitan - rekla je Biljana Tipsarević za magazin "Story".

Kraj nakon 16 godina: Janko Tipsarević doneo tešku odluku!

Janko Tipsarević krajem prošle godine je prestao da se aktivno da se bavi tenisom, ali ističe da mu je istrajnost pomogla da prevaziđe mnoge prepreke.

- Povukao sam se na kraju prošle godine. Nedavno sam proširio svoju akademiju u nova četiri grada širom sveta, dok sam i povremeno trener. Posle mnogo godina na turu prvu stvar koji bih naučio druge jeste istrajnost. Ona mi je pomogla da prođem kroz veliki broj različitih emocija koje su došle tokom povreda. Nisam imao sreće jer sam imao sedam operacija u poslednjih pet godina. To je psihiloški rolerkoster - rekao je pre nekoliko dana Janko za portal "Iza reketa".

- Iako je bilo teško prolaziti kroz sve, to je mi je pomoglo da bude bolji otac, muž, biznismen, prijatelj i sin. Naučio sam da, da bi se mogao razvijati kao osoba, moraš da naučiš kako da se nosiš sa različitim nevoljama, a da u isto vreme budeš skroman. Tokom mojih povreda definitivno sam imao ozbiljne mentalne probleme, možete iskoristiti i reč depresija kako biste opisali kako sam se osećao - rekao je Janko Tipsarević za pomenuti portal.

- Nositi se sa svim usponima i padovima, doktorima i mišljenjima, postanete izluđeni od toga da ne znate šta da radite. Na kraju, mislim da generički savet 'ostani pozitivan' ne pomaže - dodao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Dec 5, 2019 at 12:02am PST

Biljana je bila velika podrška svom suprugu u trenucima odluke o napuštanju tenisa i ističe da je bezbroj puta bila beskrajno ponosna na njega.

- Bilo je vrlo emotivno za oboje, jer smo mi četrnaest godina zajedno. Zahvalna sam mu na bezbroj trenutaka u kojma sam osetila ogromnu sreću gledajući ga na terenu. Mnogo puta bila sam beskrajno ponosna na njega, jer sam znala da je svaki njegov uspeh razultat velikog truda. U tenisu sve zasvisi samo od tebe. Zavolela sam adrenalin i uzbuđenje koje osećam tokom Jankovih mečeva. Prijali su mi, mada je bilo i vrlo stresnih mečeva, koji su trajali i po pet sati. Posle njih mi, iz njegove lože, budemo ne samo emotivno već i fizički iscpljeni kao da smo bili s njim na terenu. Sigurno je da će mi sve to nedostajati. S druge strane, znam da je ova odluka posledica dugog razmišljanja i borbe koja odavno traje - rekla je ona za magazin "Story".