Celebrity News

Sonja Vuksanović za dlaku izbegla najgore!

Sonja Vuksanović za dlaku izbegla najgore!

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa, doživela saobraćajnu nezgodu, oštećeni automobil stavljen na prodaju!

Bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, kako je otkrio "Srpski telegraf", doživela je udes krajem prošle nedelje na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Naime, Sonja se nalazila u svom džipu marke audi q3, kada se odjednom u njen zakucao drugi automobil.

- Sonja je išla u svoj butik i u putu se iz čista mira zakucao neko u zadnji levi deo njenog automobila. Od siline udarca Sonja je zadobila povredu vrata, ali, srećom, nije bila životno ugrožena - naveo je izvor lista "Srpski telegraf".

Policija je 24 časa tragala za vozačem i pronašla ga u petak u popodnevnim časovima.

Muškarcima ulaz bio zabranjen: Sonja Vuksanović proslavila rođendan (foto)

- Dok je ona od šoka izašla iz automobila, vozač koji ju je udario je pobegao sa lica mesta. Ona je odmah pozvala policiju, koja je počela da traga za njim. Jedan čovek je svedočio događaju na Bežanijskoj kosi, te je video tablice automobila koji je pobegao i pomoću toga su sutradan locirali čoveka koji je udario Sonju - otkrio je isti izvor i dodao da je šteta na automobilu velika, a Vuksanovićeva je odvezena u bolnicu.

- Ceo zadnji deo je ulubljen, točak je otpao čim je šlep služba pomerila auto, šteta je oko 3.000 evra, možda i više. Sonja se nakon udesa žalila na bolove u vratu, te je otišla u bolnicu, gde joj je konstantovana povreda vrata, zbog čega joj je stavljena kragna. Nakon tri dana su joj skinuli kragnu, imala je sreće da nikakvu ozbiljniju povredu nije imala. Da je bio slabiji automobil koji je ona vozila, ne daj bože, povrede bi bile daleko veće i opasnije - zaključio je izvor.

Isti list navodi da je sreća u nesreći to što Sonjina i Lukasova ćerka Viktorija nije bila sa majkom u vozilu, već je provodila vreme sa ocem.

Sonja Vuksanović: Ne treba mi muškarac da bih bila srećna

Sonja Vuksanović i Aca Lukas bili su u braku od 2010. godine, a sedam godina kasnije objavili su da žele da se rastanu. Zvanično su se razveli u septembru prošle godine. Imaju ćerku Viktoriju.

Posle razvoda, Aca Lukas je otkrio kako se oseća posle razvoda, kao i da je srećan što će ćerku viđati tri puta nedeljno.

- Nema tu neke velike promene nakon razvoda. Bitno je da smo to rešili. To je jedina stvar koja se rešila u ovih poslednjih nekoliko dana. Tri dana ću nedeljno viđati ćerku. To je ono što je dobro i što je lepo, što ću moći sa svojim detetom da imam kontakt i da vodimo naše živote. Alimentaciju ću naravno plaćati, dete je povereno na starateljstvo majci, ja ću plaćati izdržavanje svog deteta - rekao je Aca Lukas u jednom intervjuu koji je preneo "Srbija danas".

Turski biznismen ludo zaljubljen u Sonju Vuksanović: 1001 ruža na pragu Lukasove bivše

Prilikom nedavne posete Beogradu, turski biznismen i pevač Ozkan Šen (43) povodom snimanja novog spota, otkrio je za magazin "Story" da je ludo zaljubljen u Sonju Vuksanović. Posle razvoda sa Acom Lukasom njeno srce je osvojio turski milioner i humanista koji je poznat i pod nadimkom Mister Džad.

Zahvaljujući pomenutom projektu, Ozkan je za "Story" otkrio kako je upoznao Sonju Vuksanović i da li zbog nje planira da se preseli u Srbiju.

– Upoznao nas je zajednički prijatelj na jednom gala događaju u Diseldorfu - rekao je Ozkan.

Čime vas je osvojila?

– Nije ništa morala da uradi, dovoljno je bilo da je ugledam. Pokazao sam joj ko je Ozkan, a ne Mister Džad. Na koji način, ne bih da otkrivam. To je privatna stvar, nek ostane između mene i nje. Jednostavno, dogodila se hemija - dodao je on.

Sonja Vuksanović: Baš me briga šta ko misli o meni, bitno mi je u šta moje ćerke veruju

Da li je ona prva žena sa ovih prostora koja je privukla vašu pažnju i šta kod nje najviše cenite?

– Nisam imao prilike da upoznam mnogo žena iz Srbije. Sonja je svakako jedina koja je osvojila moje srce. Kod nje najviše cenim sposobnost da zasluži i zadrži poverenje. Teško je danas naći takvu ženu.

Turski biznismen Ozkan je za magazin “Story” otrkio je i da pored gomile planove koje ima sa Sonjom i poslom u globalu, od najvećih životnih poteza koje želi da ostvari je preseljenje u Beograd.

– To mi je jedan od planova. Beograd je predivan i vrlo interesantan grad, kao i ljudi u njemu.

 I posle tri meseca zabavljanja Ozkan ne prestaje da se udvara Sonji, te joj je tokom boravka u Beogradu na kućnu adresu poslao hiljadu jednu ružu.