Celebrity News

Dejan Stanković: Porodica - UVEK na prvom mestu

Dejan Stanković: Porodica - UVEK na prvom mestu

Dejan Stanković porodica je nešto najbitnije za nekadašnjeg fudbalera. Za Story otkriva kakvi su mu planovi nakon uspešne karijere, koju su obeležila brojna postignuća.

Nekadašnji as je zaista postigao brojne uspehe. Tu su titule, maestralni potezi na terenu, nezaboravne utakmice ali i još mnogo toga. U ovom tekstu vam otkrivamo kakav život danas vodi i čemu je najviše posvećen.

Dejan Stanković porodica - Najveći uspeh proslavljenog fudbalera

Dejan Stanković porodica je uvek privlačila medijsku pažnju. Kao i većina uspešnih sportista, njegov privatni život je interesantna tema o kojoj svi njegovi fanovi žele da znaju.

Na iznenađenje brojnih fanova, nekadašnji reprezentativac se povukao iz fudbala i tako okončao svoju bogatu karijeru. Ipak, nema sumnje da će napredovati i u ulozi trenera, što je nešto čemu planira da se posveti. Međutim, postoji neko kome duguje sve uspehe koje je postigao. Reč je o njegovoj supruzi Ani, sa kojom ima skladan brak, kao i trojicu sinova.

https://www.instagram.com/p/BokMeqnCQrK/

Poznato je da se Dejan Stanković oženio mlad, kao i većina sportista. Njegov odnos sa suprugom Anom je isti kao i od prvog dana, jer prava ljubav nikada ne prestaje. Kako je sam izjavio, upravo njegova životna saputnica je njegov najbolji potez. Venčali su se pre petnaest godina, a danas uživaju u porodičnoj idili u Milanu, centru svih modnih zbivanja.

Dejanova supruga Ana je, kako on sam kaže, osoba bez koje ne bi bio kompletan. Bila je to ljubav na prvi pogled, koja je i danas prisutna. Svoju saputnicu opisuje kao posebnu, jednostavnu, normalnu i neopterećenu njegovim pozivom i popularnošću. Posvećenost deci i njemu joj je na prvom mestu, što je i najvažnije. Inače, upravo je ona uredila njihovu kuću u Milanu, bez ikakve pomoći, što Dejan ponosno ističe.

https://www.instagram.com/p/Bm9QmThhF-M/

Zanimljivo je što je Ana dosta drugačija od ostalih žena fudbalera. Nije opterećena kupovinom, a izbegava i svaki vid javnog eksponiranja. Sama vodi računa o deci i domaćinstvu, i maksimalno je posvećena porodičnom životu. Ovo su kvaliteti koje je legenda srpskog fudbala odmah prepoznao, i odlučio da upravo takvu ženu želi pored sebe. Ovo je simbolično prikazano na tetovaži koja je posvećena upravo njoj. To su reči "pripadam samo tebi", koje pokazuju da njihova ljubav koja traje već 18 godina zaista nema granica.

Porodica - Najvažnija stvar u njegovom životu

Pored supruge Ane, koja mu pruža najveću podršku, najbitnije u životu nekadašnjeg fubalskog asa jesu trojica sinova. Trenutno ne planiraju proširenje porodice, a njihov život je uvek dinamičan. Kada imate decu, ne može doći do monotonije u braku. Ona su razlog koji je vredan svakog žrtvovanja i nema ništa lepše od praćenja njihovog odrastanja i vaspitanja.

Sva trojica sinova su nasledila talenat od oca i treniraju fudbal. Ipak, Dejan ne želi da vrši pritisak na njih, i kaže da će sami odlučiti da li žele da se bave tim kad dođe vreme. On će podržati svaki njihovu odluku, a za sebe kaže da nije strog otac i da ima sreću što su sva trojica dobri, fino vaspitani momci. Oni inače pohađaju nastavu u internacionalnoj engleskoj školi i lepo napreduju. Kod kuće pričaju na srpskom, a znaju i italijanski jezik. Kako bivši as ističe, najbitnije mu je da budu dobri ljudi, nezavisno od zanimanja koje izaberu.

Otkako se povukao iz fudbala, Dejan koristi svaki slobodan trenutak da provede vreme sa svojom porodicom. Zajedno organizuju mnoge aktivnosti i putovanja i uživaju u raznim doživljajima širom sveta. Proslavljenom fudbaleru ovo neizmerno prija, jer sada konačno ima vremena da nadoknadi sve što je propustio dok je bio na vrhu svoje karijere.

Na Instagramu se može videti koliko Dejan Stanković uživa u porodičnoj idili sa svojim najbližima, jer upravo ovi najdivniji trenuci daju smisao njegovom životu.

Komentari (0)

Loading