Celebrity News

Stigla prinova u dom Tipsarevića: Beba dobila prelepo ime (foto)

Stigla prinova u dom Tipsarevića: Beba dobila prelepo ime (foto)

Poznata dizajnerka Biljana podelila je srećne vesti - u dom Tipsarevića stigla prinova

Kreatorka Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića, pohvalila se da je njena rođena sestra Jovana kja je takođe dizajnerka na svet donela dečaka. Na svom Instagram profilu na kom je inače aktivna podelila je sa svojim pratiocima da je stigao dečak u dom Tipsarevića.

- Naš Leon, ponovo tetka - poručila je Biljana Tipsarević.

U komentarima na Biljaninu objavu sve najbolje za dolazak prinove poželele su voditeljka Maja Nikolić, Jelena Bin Drai, Ana Nikolić i mnogi drugi...

Detalji trudnoće – Janko i Biljana Tipsarević: Ni mama, ni tata, ona se najviše raduje prinovi?

"Stigla prinova" u porodici Tipsarević uskoro će biti i po drugi put

Poznati domaći par Janko i Biljana Tipsarević, kako je nedavno otkriveno, čeka drugo dete, a modna kreatorka sada je prvi put progovorila na ovu temu iako u prvi mah nije želela da pričaju o drugom stanju.

Naime, Biljana je tada pričala i o svojoj sestri Jovani:

– Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči – rekla je ona za “Kurir” i dodala:

Janko Tipsarević emotivan na oproštaju nakon meča, a evo koje reči mu je supruga Biljana uputila

 

View this post on Instagram

 

#vacation #maldives

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Dec 2, 2019 at 9:35am PST

– Uopšte nismo očekivali da će se već sada saznati za trudnoću, ali bilo je nerealno očekivati da niko iz medija neće to saznati. U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire. Kada sam tokom prve trudnoće bila u četvtom mesecu, bilo je neuporedivo teže nego sada zaključiti da će uskoro stići beba – rekla je Biljana za Pink.rs i otkrila kako njena ćerkica Emili reaguje na vesti o prinovi:

Janko i Biljana pokazali magične fotografije iz Kolumbije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Feb 25, 2020 at 10:02am PST

– Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je “poručila” sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje – kog pola je beba – ističe Biljana za pomenuti portal i kaže ne odustaje od svojih poslovnih planova.

Biljana Tipsarević bez dlake na jeziku o životu sa Jankom: Nije bio takav pre desetak godina

Lepa kreatorka Biljana Tipsarević takođe je i  otkrila da se druga trudnoća potpuno razlikuje od prve. Mučnine su bile prisutne, ali je istakla da bez obzira na sve "slatke muke" nije zahtevna trudnica.

– Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna – rekla je Biljana.

 

View this post on Instagram

 

Vacation is over, back to reality tomorrow ? Thank you @fairmont.maldives @iain_mccormack for having is ?

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Dec 5, 2019 at 12:02am PST