Celebrity News

Nina Seničar objavila presladak snimak sa ćerkicom Norom Grejs (video)

Nina Seničar objavila presladak snimak sa ćerkicom Norom Grejs (video)

Nina Seničar i Džej Elis nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja i potpuno su posvećeni svojoj mezimici Nori Grejs

Srpska manekenka, voditeljka i glumica, Nina Seničar (34) u novembru prošle godine postala je majka devojčice Nore Grejs. Ona i njen suprug, američki glumac Džej Elis (38) uživaju u novoj životnoj ulozi i ponosni roditelji koriste svaki slobodan trenutak da budu pored svoje mezimice. Nestrpljivo čekaju kada će sa njom moći da podele strast prema glumi, a srećna mama je Nori prvo otkrila strast prema muzici.

Nina je sa ćerkicom zasvirala klavir i ovaj presladak video podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Neko rukama, neko nogama - napisala je Nina.

Nina Seničar: U početku sam sumnjala da ću ostati u vezi sa Džejom Elisom

Nina Seničar je rođena u Novom Sadu. Pre nego što je postala poznata u Srbiji, godinama je radila kao manekenka i voditeljka u Italiji, gde je i studirala. Tokom 2010. godine je učestovala u rijalitu programu "Ostrvo poznatih" koji se prikazivao na italijanskoj televiziji RAI, a iste godine je proglašena za zaštitno lice fudbalskog kluba Udineze.

Nina Seničar redovno trenira, ali ovo je tajna njenog savršenog izgleda

Pored uspeha i na modnim pistama na Apeninskom poluostrvu, pojavljivala se i na velikom platnu. Imala je zapaženu ulogu u komediji "Napoletans", a na Filmskom festivalu u Milanu osvojila je nagradu za najbolju novu glumicu. Talenat za glumu je usavršavala u Njujorku, u školi koju su pohađali Nikol Kidman i Tom Kruz.

Nina se 2012. godine preselila u Los Anđeles, a u elitnim krugovima postala je prepoznata po dobročinstvu, glumačkom talentu, ali i kao reditelj u povoju. Njen suprug, glumac Džej Elis, zvezda serije "The Game" joj je velika podrška u svemu što radi, a u nedavnom intervjuu za magazin "Story" rekla da je u početku sumnjala da će ostati u vezi sa njim, ali da se on pokazao kao divan savetodavac, verni prijatelj i požrtvovan otac.

Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem, bila sam protiv toga. Ubrzo sam se, međutim, uverila da opstanak veze zavisi isključivo od komunikacije, međusobne podrške i truda oba partnera. Kod mene nema guranja problema pod tepih, već o svemu odmah pričamo. U suprotnom, kad se stvari uzimaju zdravo za gotovo, odnos zapadne u krizu. To sam videla u mnogim brakovima i višegodišnjim vezama. Poenta je da svakog dana birate da ostanete u vezi i zajedno rastete – kazala je Nina i dodala da je Džej prvi momak s kojim je poželela dete.

– Sve dok nisam upoznala pravog muškarca, nisam razmišljala o majčinstvu. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi - dodala je ona.

Nina je dodala da je presrećna što je srela čoveka od koga može mnogo da nauči i istakla da su to, pre svega, strpljenje i kuvanje.

– Džej je odličan kuvar. Više uživam kad mi on nešto lepo pripremi nego kad odem u dobar restoran. Uz njega sam savladala veštinu spremanja doručka - rekla je ona.

- Što se srtpljenja tiče, moram da priznam da sam još uvek u procesu učenja, jer ja bih sve i odmah - dodala je.

Voditeljka ne krije da je to samo još jedna stavka u nizu koju bi mogla da nauči od svog partnera. Za razliku od njega, vrlo je posesivna te bi i tu svoju manu volela da iskoreni.

– Škorpija sam u horoskopu i samim tim vrlo posesivna. No, jedno je biti ljubomoran, a drugo posesivan. Mislim da ljubomora potiče iz nesigurnosti, a posesivnost se svodi na stav – što je moje to je moje. Nisam ponosna na tu osobinu. Drago mi je što je Elis ne poseduje, jer ne bih mogla da se zamislim s posesivnim muškarcem.

Prvi put nakon porođaja na crvenom tepihu: Nina Seničar oduševila izgledom na dodeli Oskara

Nedavno smo imali priliku da Ninu Seničar vidimo prvi put u javnosti posle porođaja gde smo primetili njenu ponovo savršenu figuru. Ona je sa suprugom Džejom Elisom prisustvovala dobrotvornoj žurki muzičara Eltona Džona upriličenoj povodom održavanja 92. dodele Oskara.

Voditeljka je tom prilikom crvenim tepihom prošetala je u haljini dizajnera Sebastijana Gunavana, a na svom "instagram" profilu pohvalila se da je u ruci nosila "Gucci" torbicu, ali i da ju je našminkala Mina Abramović.

– Mama i tata su se sredili i izašli. Proslavili smo drugi Oskar ser Eltona Džona i sakupili 6,4 miliona dolara za borbu protiv side – napisala je ona ispod fotografije.