Celebrity News

Nina Radulović otkrila zašto je nedostupna za udvarače!

Nina Radulović otkrila zašto je nedostupna za udvarače!

Nina Radulović najviše energije ulaže u posao i odgajanje sina i kaže da je udvarači ne zanimaju

Poznata srpska voditeljka Nina Radulović potpuno je posvećena karijeri i trenutno radi nekoliko televizijskih formata. Sa bivšim suprugom, glumcem Branislavom Lečićem je, kako kaže, u dobrim odnosima i oni se zajednički brinu o sinu Lavu. Mediji su s vremena na vreme pisali o navodnim novinama na njenom polju ljubavi, ali je Nina odlučila da stane na put nagađanjima i u nedavnom intervjuu za "Blic Super TV" rekla da je nedostupna za udvarače, ali i otkrila razlog tome.

- Ne znam zaista šta se piše, jer čitam samo o političkim i ekonomskim dešavanjima u Srbiji i svetu. Moj emotivni status je - zaljubljena u život! - rekla je Nina u pomenutom razgovoru.

- Čak i da hoće neko da mi se udvara, nema kad, ni gde. Vreme provodim ili sa kolegama na Pinku, ili sa drugim kolegama na putovanju, ostatak vremena sam kod kuće ili u parku sa Lavom i porodicom - dodala je ona.

Uveliko se priča o onome što su ponele uticajne Beograđanke, a Nina Radulović nas je posebno oduševila!

Nina je, takođe, otkrila talenat koji je prepoznala kod sina.

- On je stalno u nekom liku. Obožava da se igra samostalno i da oponaša glasom omiljene junake iz crtaća ili igrica. Mislim da je rođeni glumac.

Na pitanje da li joj je bilo teško da sa Branislavom Lečićem ostane u dobrim odnosima posle razvoda, rekla je:

- Sve je pitanje odluke i dogovora. Kada su ljudi normalni, dogovor se lako postigne.

Njihov razvod uzdrmao je celi region: Nina Radulović otkrila u kakvom je odnosu sa Lekom

Nina Radulović: Imamo emisiju kakvu dosad niko nije radio 

Nina Radulović, voditeljka u informativnom programu televizije Pink paralelno sa Nacionalnim dnevnikom sa kolegom Dejanom Pantelićem vodi emisiju "Putevima šampiona" na Arena TV, i za "Blic Super TV" je rekla da joj je ovo najteži projekat koji je ikada radila.

- U svakoj epizodi obilazimo jedan evropski grad, odnosno fudbalski klub koji učestvuje u Ligi šampiona. Pored reportađže o gradu i klubu, razgovaramo i sa našim fudbalerima koji su igrali za taj tim. Putovanja su divna, ali mi ih provodimo radno, jer neprekidno snimamo, ponavljamo po mnogo puta kako bismo snimili idealan kadar, imamo uslovnosti u vidu vremenskih neprilika, ali i ograničenja klubova. Ipak, epilog je emisija u formi koju niko dosad nije radio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Jun 25, 2019 at 2:31am PDT

Podsetimo se, polovinom prošle godine posle objave zajedniče fotografije sa Dejanom Pantelićem na Instagramu, publika je bila zaintrigirana o čemu se radi pošto je Nina samo nagovestila da su na "sportskom zadatku".

Oni su tada boravili u Madridu i vrlo brzo se pohvalili fotografijom sa legendom domaćeg fudbala i nekadašnjim igračem "Real Madrida" Predragom Mijatovićem koji je, ujedno, bio i prvi gost u njihovoj novoj emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Jun 26, 2019 at 6:39am PDT

Pored fotografije napisala je značajnu poruku koje je glasila ovako:

– Sa legendom i drugom, ali i velikom zvezdom.