Celebrity News

Beovizija 2020: Izabrani prvi polufinalisti, a svi pričaju o jednoj haljini! (foto)

Beovizija 2020: Izabrani prvi polufinalisti, a svi pričaju o jednoj haljini! (foto)

Beovizija 2020 traje tri dana, a u nedelju ćemo znati koja pesma će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu

Sinoć je u RTS-ovom studiju u Košutnjaku održano prvo polufinalno veče Beovizije 2020, večeras se bira još šest kompozicija, a ko će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu saznaćemo u nedelju, 1. marta.

A prvi finalisti su: Thea Devy ("Sudnji dan"), Marko Marković ("Kolači"), Neda Ukraden ("Bomba"), Andrija Jo ("Oči meduze"), Igor Simić ("Ples za rastanak") i EJO ("Trag").

Prvo polufinalno veče počelo je sa velikim iznenađenjem pošto su popularnu muzičku svečanost otvorili Tijana Bogićević i njen suprug Mark Roberts, koji živi u Americi i u Srbiju je došao specijalno za ovu priliku. Oni su zajedno otpevali prošlogodišnju pobedničku pesmu  "Arcade" Dankana Lorensa.

Tijana Bogićević uživa u braku sa Amerikancem, a sada je otkrila i da bi volela da ima karijeru ove srpske pevačice!

Veliku pažnju publike u studiju, ali i pored malih ekrana, privukla je Neda Ukraden koja je nastupila u kostimu Bate Spasojevića. Pop diva je sa pesmom "Bomba" Dušana Bačića prošla u veliko finale i nastavlja sa borbu za put do Roterdama.

– Drago mi je da sam ovde. Ima lepih pesama, dobrih pevača, drago mi je da sam sa mladim svetom. Ima različitih pesama, različitih generacija. Osećam se kao bomba! Sto posto – rekla je pred nastup Neda za "Blic".

Neda Ukraden na Beoviziji: Ja sam baba koja može da osvoji Evropu!

Pored Nede Ukraden, za jednog od favorita na ovogodišnjoj Beoviziji važi i Andrija Jović koji je pred sinoćni nastup priznao da ima veliku tremu.

- Imam tremu, sve mi se pomešalo! Svi Jutjuberi su mi pisali, davali podršku, govorili: "Ti ćeš pobediti". Oni su se skupili, prave žurku, i ja idem kasnije. Nisam nikome rekao da glasa za mene, ali ću im posle tražiti skrinšotove da vidim ko mi je prijatelj! Šalim se, bitno je da su me podržali, a da li će glasati nije važno - kazao je Andrija Jo  za "Blic".

U punom gasu: Hurricane izbacile još jedan singl! 

Igor Simić otpevao je "Ples za rastanak", a publika je uživala i u njegovom neobičnom scenskom nastupu i drečavim bojama.

Voditeljke Kristina Radenković i Dragana Kosjerina imaju pojačanje

Ovogodišnja Beovizija ima četiri voditelja. RTS-ov tandem Dragana Kosjerina i Kristina Radenković ove godine gledaoce vode kroz takmičarske večeri uz pomoć jednog Šveđanina i jednog Australijanca – srpskog porekla.

Jovan Radomir, poznato lice švedskog Javnog servisa biće na glavnoj bini uz Draganu Kosjerinu, dok uključenja iz green room-a rade Kristina Radenković i Stefan Popović – poznati voditelj koji zbog Beovizije dolazi iz daleke Australije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTS Internet portal (@rtsportal) on Feb 28, 2020 at 12:05pm PST

Dragana Kosjerina je veče vodila u žutoj haljini sa dubokim dekolteom, a prema komentarima na društvenim mrežama, publici se jako dopao njen stajling. Sa druge stane, sudeći prema reakcijama, Kristinina kombinacija im se nije dopala i mnogi su se pitali šta predstavljaju zlatni detalji na njoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?? OGAE Serbia (@ogaeserbia) on Feb 28, 2020 at 12:07pm PST

Večeras drugo polufinalno veče na Beoviziji 20120

Večeras, u drugoj polufinalnoj večeri nastupaju: Lift ("Samo mi kaži"), Bane Mojićević ("Cvet sa Prokletija"), Bora Dugić & Balkubano ("Svadba velika"), Bojana Mašković ("Kao muzika"), Naiva ("Baš, baš"), Rocher Etno Bend ("Samo ti umeš to"), Lazar Živanović ("Puklo je nebo"), Ivana Jordan ("Vila"), Nenad Ćeranić ("Veruj u sebe"), Hurricane ("Hasta la Vista"), Ana Milenković ("Tajna"), Milan Bujaković feat. Olivera Popović ("Niti").

Veliko finale Beovizije 2020 pratićemo u nedelju 1. marta, a pobednik će predstavljati  Srbiju na Evrosongu 2020 u Roterdamu. Najveće svetsko muzičko takmičenje biće održano od 12. do 16. maja.