Celebrity News

Jovana Mišković EKSKLUZIVNO za magazin "Story": Beba stiže u avgustu!

Jovana Mišković EKSKLUZIVNO za magazin "Story": Beba stiže u avgustu!

Pop pevačica Jovana Mišković ekskuzivno za magazin „Story“ otkriva da ona i suprug Marko očekuju bebu koja će na svet doći na leto. Mada u petom mesecu trudnoće, još nije počela s kupovinom stvari za prinovu, a kaže da njena ćerka Antonina nestrpljivo priželjkuje dolazak sestre na svet, kao i da bi volela da ima veliku porodicu

Pop pevačica Jovana Nikolić (36), koja u braku s biznismenom Markom Miškovićem (37) ima ćerku Antoninu (7), poznata je po tome što izbegava pojavljivanje u javnosti, osim ukoliko za to nema dobar povod. Budući da je serija “Južni vetar2”, za koju je snimila uvodnu špicu “Pazi se”, nedavno počela sa emitovanjem, rado je pristala da se fotografiše i govori za naš magazin. U međuvremenu, saznali smo da osmeh na njenom licu nije tu samo zbog odličnog projekta i pesme, koja je za kratko vreme postala veliki hit, već i zato što je ponovo u blagoslovenom stanju.

Jovana Mišković: Retko kad od muža dobijam komplimente

Ona i njen suprug u avgustu će postati roditelji još jedne ćerke, a tim povodom, diplomirana pravnica besprekornog glasa otkrila nam je da još uvek nije odabrala ime, da će joj povedena iskustvom sa prvom ćerkom kupiti praktične, a ne moderne stvari, ali i da će je, kada malo poraste, učiti da se sama bori kroz život i donosi ispravne i dobro promišljene odluke.

Kako provodite trudničke dane, imate li još uvek jutarnje mučnine rezervisane za prvo tromesečje?

Jovana Nikolić: Zbog ljubavi sam spremna na sve! 

- Prava sam srećnica jer ni u prvoj, a evo sada ni u drugoj trudnoći nemam te čuvene mučnine. Prva tri meseca protekla su mi mirno, osim što sam povremeno imala glavobolje i nesanice.

Da li ste već smislili ime za naslednicu?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 10. marta!