Celebrity News

Darko Lazić se obrušio na bivšu suprugu Anu Sević

Darko Lazić se obrušio na bivšu suprugu Anu Sević

Darko Lazić za domaće medije pričao je o svojoj bivšoj supruzi Ani Sević. Poznati folker istakao je da su njih dvoje u dobrim odnosima, ali da neke stvari ipak ne zaboravlja. 

Darko Lazić, koji uživa u zajednici sa Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja, o svojoj bivšoj supruzi nikada ne govori negativno, međutim, ovoga puta izgleda da je bio u nešto drugačijem raspoloženju. Poznati folker, Darko Lazić osvrnuo se na njihov međuljudski odnost nakon razvoda, podsetivši se nekih neprijatnosti koji su kao bračni par pretrpeli dok su bili zajedno.

- Malo mi je više muka da pričam o Ani. Stalno me svi pitaju za nju. U dobrim smo odnosima, nekada je kod kuće kada dođem po Lorenu, nekada nije - rekao je izvor za Svet a prenose mediji.

- Žena živi svoj život, što je i normalno. Ispada da je ja stalno nešto hvalim, a ona kulira kad mene pomene neko iz medija. Ne kažem, bila je tu kada je trebalo, dovela je Lorenu na koncert, iskoristila malo medijskog prostora, ali šta sada radi i kako živi, mene ne zanima. Ja nju nikada nisam prvi prevario, a osećao sam se kao g***o kada je ona mene prevarila. I opet sam ja ispao najgori - dodao je Darko, pa zaključio:

- To je sada završena priča. Imam pored sebe ženu koju volim više od života, samo sam ka njoj usmeren. Naravno, i Loreni i Alekseju. Zbog njih sam počeo život ispočetka.

Verenica Darka Lazića iznenadila fotografijama sa Lorenom: Šta će reći mama Ana Sević?

Pevačicu Anu Sević dečko Danijel iznenadio rođendanskim slavljem 

Pevačica Ana Sević napunila je 34. godina u oktobru prošle godine, a četiri meseca kasnije, njen dečko Danijel Nedeljković iznenadio ju je rođendanskim slavljem u jednom beogradskom restoranu.

Ana nije krila oduševljenje, pa je na Instagramu podelila kako je sve izgledalo.

– Moje rođendansko iznenađenje! Jeste da nije 20.10, ali oni su želeli da nadoknadimo propušteno slavlje i ostavili su me bez teksta… A to se retko dešava! Jer svaki dan je moj rođendan – napisala je Ana.

Sevićeva je sa širokom osmehom na licu pozirala u Danijelovom zagrljaju, izgleda da njihova ljubav ponovo cveta.

Naime, Ana je Danijelom i prijateljicama izašla sinoć u noćni provod i ni najmanje nije očekivala ovakvo iznenađenje. Stigla rođendanska torta i šampanjac za pevačicu koju ni najmanje nije očekivala budući da joj je rođendan bio pre pet meseci.

– Za mene je svaki dan tvoj rođendan – pisalo je na ružičastoj torti u obliku srca.

Ana Sević pokazala savršeno dekorisan dom, koji joj je pripao posle razvoda

Nakon razvoda od Ane Sević Darko Lazić presrećan sa verenicom Marinom Gagić, sprema se svadba

Ovih dana u medijima spekulisalo kako budućim supružnicima ne cvetaju ruže u ljubavnom odnosu, međutim, pevač Darko Lazić (28) i njegova izabranica Marina Gagić (21) uveliko planiraju venčanje. Svečanu ceremoniju u crkvi i pred matičarem upriličiće u junu, najverovatnije istoga dana kada i prvi rođendan i krštenje sina Alekseja. Pre nego što, međutim, odnos krunišu brakom, skladni partneri odlučili su se na par krucijalnih koraka za koje veruju da će im zajednički život učiniti još boljim. Za početak, privremeno su prekinuli radove na kući u Brestaču i preselili se u stan na Novom Beogradu, gde će boraviti tokom zime.

Zapretila da će je zapamtiti: Darko Lazić ostavio verenicu na cedilu?!

Darko je zatim objavio dve numere “A nekad je dolazila stalno” i “Daće Bog”, koje su postale veliki hitovi, a kako bi u miru mogao da radi i uživa s porodicom, nedavno se podvrgao i trećoj operaciji po redu. Reč je o laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želuca, posle kog je izgubio 25 kilograma i drastično smanjio pritisak na kukove i nogu, što će ubrzati i oporavak od saobraćajne nesreće, koju je imao pre godinu i po dana.

Prvi put nakon pomenute intervencije Darko Lazić otvoreno je govori za “Story”, a razgovoru i editorijalu pridružili su se njegova buduća supruga i sin, kome je ovo foto-premijera.

Ukoliko ste propustili da vidite kako izgleda preslatki sin Darka i Marine pogledajte na narednoj strani...