Celebrity News

Emina Jahović drastično promenila izgled zbog nove pesme (foto)

Emina Jahović drastično promenila izgled zbog nove pesme (foto)

Pop pevačica Emina Jahović danas je uzburkala društvene mreže objavom da je promenila boju kose. Zanosna brineta prešla je u plavuše!

Popularna pevačica Emina Jahović najavila je novu pesmu na potpuno nesvakidašnji način.

Zanosna brineta odlučila je da potpuno promeni imidž i za potrebe novog spota postala je - plavuša.

Njoj se, očigledno, novi stajling mnogo svideo, pa je fotografiju sa novom bojom kose objavila na svom Instagram profilu. Komentari na srpskom, turskom i engleskom neprestano se nižu, a većini njenih pratilaca se dopada njen novi izgled.

Emina je otkrila da je imdiž promenila zbog snimanja spota za pesmu "Kriziram" koji će uskoro ugledati svetlost dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Mar 2, 2020 at 10:45am PST

Emina Jahović progovorila o pomirenju s Mustafom Sandalom

Pop pevačica Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal nedavno su zajednički proslavili rođendan mlađeg sina Javuza kada se porodica okupila u Mustafinom domu u Istanbulu. Snimak koji je Emina nedavno postavila na društvene mreže, izazvao je veliku pažnju i brojni pratioci su se ponovo zapitali da li su bivši supružnici ponovo zajedno.

- Bilo je super, fenomenalno! Ja sam sa Mustafom u jako dobrim odnosima, tako da smo uživali svi zajedno, deca su bila presrećna - rekla je Emina u emisiji  "Ekskluzivno"  i time stavila tačku na glasine da je između nje i bivšeg supruga došlo do pomirenja.

- Trenutno sam sama, Mustafa je moj dobar prijatelj, uvek će biti otac moje dece i to je to. Svakom je žao što se razvede zbog dece, ali mi smo se razveli jer smo tada stvarno imali razloga za to i to je tada bilo, prošlo i kraj... Priča se završila. Mislim da je svako vraćanje u staro korak unazad - zaključila je Emina.

Podsetimo se, nedavno je obelodanjena i činjenica da Mustafa Sandal piše autobiografiju u kojoj će spominjati i Eminu i to kao “najvažniju ženu u svom životu” .

– Četrnaest je bio jako koncentrisan na mene i naš brak, te će o tome pisati u knjizi. Osim toga, postoje još neke devojke koje su bile jako bitne u njegovom životu, pa i o njima priča u knjizi. U principu je to to, ali je najveći deo knjige izdvojio za mene i to kako sam ja super – istakla je uz osmeh pevačica.

Emina Jahović: Nisam prevarila Mustafu, niti je on mene, ljubav se jednostavno ugasila

– On to i zaslužuje jer ima jako dugu karijeru i veoma intenzivan i zanimljiv život. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi – bila je iskrena Emina.

Emina Jahović priprema veliki koncert u Beogradu

Posle spektakularnog koncerta koji je Nataša Bekvalac nedavno održala u “Štark Areni”, u domaćim medijima se pojavila i informacija da će se i Emina Jahović, bliska prijateljica lepe Novosađanke odvažiti na ovaj korak.

Da, podsetimo, Emina je nastupila kao specijalan gost na Natašinom koncertu kada su u duetu otpevale “Muško više ne mogu”  i “Gospodine”.

– “Arena” će se dogoditi sigurno do kraja 2020. godine – otkrila je Emina u emisiji “Ekskluzivno”.