Celebrity News

Jelena Karleuša godinu dana bez majke: Rane na duši jednako bole kao i prvog dana!

Jelena Karleuša godinu dana bez majke: Rane na duši jednako bole kao i prvog dana!

Danas se navršilo godinu dana kako je iznenada preminula Divna Karleuša, uticajna novinarka i majka najpoznatije muzičke dive Jelene Karleuše

Otkada je preminula najpoznatija radijska voditeljka i novinarka Divna Karleuša, majka naše najpoznatije balkanske dive, Jelena Karleuša godinu dana nije krila svoju tugu ni na licu. Svakodnevno na svom nalogu na Instagramu objavljivala je majčine slike a do današnjeg dana svakog trenutka video klipovima i slikama njene majke nije nam dala da zaboravimo koliiko je Divna Karleuša bila posebna osoba.

Divna Karleuša umrla u 61. godini!

Pre godinu dana, 3. marta 2019. godine, preminula je poznata voditeljka Divna Karleuša a na Novom bežanijskom groblju, gde je sahranjena, danas je obeležen pomen. Na Divnin grob položeno je cveće i venci u znak sećanja, ljubavi i poštovanja. Po kišnom danu najpoznatija diva Jelena Karleuša došla je zajedno sa ćerkama Nikom i Atinom a pre njih stigla je njena sestra Danijela, zatim bivši muž Dragan Karleuša kako bi odali počast najvoljenijoj majci, bivšoj supruzi i baki.

 Jelena Karleuša ekskluzivno za “Story”: Učim da živim s ranama na duši!

Jelena Karleuša - Surovi profesionalizam zgazio tugu

Jelena Karleuša u poteklom periodu dokazala je da je surovi profesionalac koji je u danima najjače tuge ostao na svojim nogama. Nije izgubila tlo pod nogama i svima je jasno stavljala do znanja kako se osećala.

U aprilu 2019. godine samo mesec dana nakon smrti njene najvoljenije, Jelena se obratila svojoj publici na Instagramu potresnim rečima.

– Teško mi je – napisala je Jelena uz fotografiju sa mamom, a zatim se uz sledeći post na kome vidimo kako drži svoj nacrtani portret zahvalila svima na podršci.

– U more problema i loših ljudi, ulio se čitav jedan okean onih koji mi daju snagu, ljubav i motiv da se borim. Hvala vam svima – napisala je Jelena.

Jelena nema od bola ljubila majčin kovčeg: Sahranjena Divna Karleuša uz najemotivniju pesmu 

 

View this post on Instagram

 

U more problema i loših ljudi, ulio se čitav jedan okean onih koji mi daju snagu, ljubav i motiv da se borim. Hvala vam svima ??❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 6, 2019 at 4:50am PDT

U intervjuu za Svet.rs posle sedam meseci iskreno i bez dlake na jeziku govorila je na koji način se u poslednjem periodu borila sa svime što joj se desilo…

– Generalno je ceo period iza mene bio strašno težak. Najgori u mom životu. Zvezde Granda su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se da se koliko sam mogla u datim trenucima, posvetim mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan. Meni su sve ove sezone uticale i na porodicu i na brak jer sam godinama sprečena da sa decom odlazim kod muža u inostranstvo, svako moje pojavljivanje košta pravo bogatstvo jer ja ne mogu u farmerkama i patikama kao Marija, vučem najveći medijski pritisak i imam ulogu nekog ko mora da pravi veliku gledanost. Ovaj šou je odavno prestao da bude puko takmičenje talenata i uključio se u svetske trendove TV pristupa, a na tim izmenama sam insistirala ja. Od kad sam došla pa do sada, menjala sam kruta TV pravila, krutu publiku punu predrasuda i još mnogo toga. Ipak, upravo zbog takmičara, dešava se magija koja nas tera da ne odustajemo. Uzbudljivo je a i pomažemo mladim ljudima da što pre udju u igru zvanu šou-biz pakao.

Emotivna posveta mami: Jelena Karleuša se prisetila Divne, pa objavila numeru posvećenu njoj (video)

 

View this post on Instagram

 

Teško mi je

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 5, 2019 at 12:48pm PDT

Jelena Karleuša na poseban način odala počast pokojnoj majci Divni

Na navršenih tačno 40 dana od tragičnog gubitka Divne Karleuše najpoznatija diva Jelena Karleuša želela je da nešto posebno uradi u sećanje na svoju majku.

U aprilu 2019. Jelena je na Instagramu otkrila kako je kupila zvezdu koja nosi naziv “Divna”.

Budući da ovde fotogradije govore više od hiljadu reči, podswtite se slika koje je Jelena objavila na svojoj društvenoj mreži a koje su rasplakale čitav region.

Pogledajte:

Jelena Karleuša objavila potresnu poruku