Celebrity News

Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

Lepa Brena, zvezda koja četrdeset godina stoji na samom vrhu balkanske muzičke scene uživala je u promeni za potrebe editorijala magazina "Story", a tom prilikom prisetila se kakve je sve revolucije pokrenula tokom svoje bogate karijere

Kada se radi editorijal s Lepom Brenom (59), tačnije kada se piše tekst koji će ga pratiti, ne mogu da se ne pomenu dve stvari – prva su mini-suknje, a druga spremnost na vizuelne transformacije. Malo je žena koje su imale toliko hrabrosti da se igraju najrazličitijim stilovima, a da ipak zadrže vizuelni identitet.

Kad je pitate da li njenoj ekipi treba mnogo vremena da bi je ubedili da se pojavi u nekom sasvim novom izdanju, reći će vam da voli da prihvati sugestije kreativnih, inovativnih, a pre svega stručnih ljudi. Pomenuće i da je nekada sama sebi bila i kreator i stilista, te da je danas sve to mnogo lakše i jednostavnije, pogotovo što sa istim ljudima voli i da radi i da se druži.

– Ovaj posao zahteva promene, ali one se završavaju upravo na tom – vizuelnom, dok se u psihološkom smislu, naravno, ništa ne menja. Kad spremamo bilo kakvu promenu, volim da me potpuno transformišu. Tada imam utisak da glumim tu osobu koju su od mene stvorili. Posebno su mi draga moja “izdanja” koja smo pravili za album “Boliš i ne prolaziš”. Te promene su me činile srećnom, a nisam pobegla od sebe - rekla je Lepa Brena u intevjuu u novom broju magazina "Story".

Nekim ženama su kult cipele, nekima tašne, haljine... Za šta je vama najvažnije da bude baš onakvo kako ste zamislili?

- Ne mogu da izaberem samo jedno, sve mora da mi “štima” i u svemu moram da uživam. Najveći problem je što žena danas, u domenu lepote i estetike uopše, trpi ogroman pritisak. “Must have” sam prevazišla još na početku karijere, tako da me ne zanima ništa što ima takav prizvuk. Mislim da je savremena zaposlena žena, uz to supruga, majka, sestra, baka, šta god hoćete, preopterećena modnim zahtevima. Sama sebi određujem i šta treba i šta moram da imam.

Da li čuvate haljinice koje ste nosili na važnim koncertima? U čemu se, ne računajući scenske kostime, najviše osećate seksi?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, ali i ekskluzivan editorijal potražite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 11. marta!