Celebrity News

Jelena Gavrilović sa dečkom kupila skupocenu nekretninu u najelitnijem beogradskom naselju?

Jelena Gavrilović sa dečkom kupila skupocenu nekretninu u najelitnijem beogradskom naselju?

Glumica Jelena Gavrilović je u ozbiljnoj vezi i nada se da će se ona i njen dečko uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Iako već žive zajedno, izgleda da su rešili da zbog proširenja porodice pronađu adekvatan životni prostor

Jedna od naših najpoznatijih glumica, Jelena Gavrilović (37) retko govori o detaljima svog privatnog života, a još manje o partnerima. U medijima je uvek govorila o poslovnim poduhvatima i karijeri. Ipak, u nedavnom intervjuu za magazin „Story“ otkrila je da čovek njenog života postoji!

- Znam da sam srela čoveka svog života. Znam da je on taj jer on me čini boljom. Zbog njega sam napredovala, zbog njega sam se promenila, zbog njega sagledavam stvari mnogo bolje. On je tu u senci, a zapravo osećam da je on moje sunce. Ne zaklanjam ja njega, već on mene obasjava – rekla je Jelena.

Jelena Gavrilović upoznala porodicu novog dečka: A evo zašto njega još uvek krije od očiju javnosti!

Čovek njenog života se zove Dario, a da je veza ozbiljna, govori i vest da će se uskoro zajedno preseliti u elitno beogradsko naselje.

Prema pisanju „Kurira“, glumica i njen dečko žive zajedno, ali su već neko vreme tražili podoban stan. Kada su videli nekretninu po svom ukusu u Beogradu na vodi, konsultovali se sa stručnjacima i kaparisali ga. Takođe, list navodi da će se uskoro preseliti, pa će tako Gavrilovićka postati komšinica mnogih poznatih ličnosti.

Inače, kako "Kurir" saznaje, Dario je ostvaren muškarac i zaposlen je u jednom lancu prodavnica sportske opreme. Radi na visokoj poziciji, jako je vredan i ambiciozan i važi za jednog od najcenjenijih radnika.

Jelena i Dario tvrdnje medija o kupovini nekretnine nisu potvrdili.

Jelena Gavrilović progovorila o ulozi u sci fi seriji, pa priznala: Volela bih da budem Bond devojka

Jelena Gavrilović ekskluzivno za “Story”: Spremna sam da osnujem porodicu!

Jelena je nedavno otvoreno za magazin "Story" pričala da se raduje ostvarenju u ulozi roditelja i istakla da su ona i njen partner usaglašeni oko odluke da zasnuju porodicu.

- Da, zajedno to želimo. To je jednoglasna odluka, jer mi smo jedno. Najbolja stvar za osobu slabijeg pola jesta da pronađe muškarca s kojim će da se umnoži u svakom smislu. Da zasnuju porodicu, da jedno drugo pospešuju, da napreduju zajedno. Glumice masovno ostaju bez majčinstva jer ili nisu pronašle pravog partnera ili su preterano jurile karijeru, a ja to ne želim da propustim ni za šta na svetu - istakla je Jelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Jan 22, 2020 at 1:52pm PST

Zato mislim da je sada, kada sam izgradila uspeh, dobar trenutak da se posvetim izgradnji porodice. Ne znam da li će zbog mojih godina biti moguće da imam puno dece, nekad baš zbog preterane želje ne usledi njeno ostvarenje, ali videćemo kako će biti - dodala je ona.

Što se braka tiče, Jelena je rekla da bi volela da se venča po svim pravoslavnim kanonima i kako je istakla, "to želi i oseća". Rekla je da je vernica, ali nikako fanatik, a što se tiče građanskog braka, rekla je:

- Građanski brak može da se dogodi i ne mora, jer zakon je takav da žena ima ista prava i kada sa muškarcem živi u vanbračnoj zajednici. Jednu stvar znam. Divim se ženama koje se udaju pa se razvedu, nemam ništa protiv, ali ja nisam osoba koja se razvodi. Veoma sam tradicionalna po tom pitanju, vrlo sam konzervativna. Verujem u apsolutnu ljubav - zaključila je Jelena.