Celebrity News

Nije to muvanje to je "lov na veštice": Biković jednom izjavom objasnio kakve devojke najviše voli!

Nije to muvanje to je "lov na veštice": Biković jednom izjavom objasnio kakve devojke najviše voli!

Uvek misteriozan i pomalo sarkastičan, Miloš Biković govorio je o svom životu, ali ovoga puta direktno je objasnio koja je to osobina koju devojka mora da poseduje kako bi ga osvojila. 

S obzirom na to da je popularni glumac Miloš Biković pre nove godine raskinuo vezu sa Barbarom Tatalović, sada otrkiva da je poptuno posvećen karijeri i da zbog toga malo spava.

- Poslednjih mesec i po dana sam leteo na svaka dva i po dana. Igram predstave, spavam po četiri, pet sati - rekao je Biković koji najčešće koristi taksi za prevoz i dodao:

- Kako kad. Često mi je lakše da idem taksijem, nemam vremena da parkiram, zadržavam se po dva sata u gradu - priznao je on.

Miloš Biković bio je raspoložen za priču pa je otkrio i da je njegova bivša devojka Barbara Tatalović dobila ulogu u jednom filmu.

- Ima jednu malu ulogu u filmu, videćete kakvu - prenosi Glossy.

Reči koje niko nije očekivao: Miloš Biković se ovako obratio Jelisaveti Orašanin! (foto)

Miloš Biković priznao koje devoke ga privlače

Budući da je miljenih svih žena, poznati glumac Miloš Biković jasno je stavio do znanja kakve devojke voli. Na pitanje da li ima devojku nije želeo da odgovori, ali je radoznale novinare ipak udostojio odgovora kao pravi profesionalac.

- One koje rade na sebi. Jedan od važnih uslova je da ne gledaju rijaliti. Gledanje rijalitija govori o tome da to nije osoba koja ceni svoje vreme, onda verovatno ne ume ni tuđe. Da se obrazuju, da su šarmantne, zanteresovane za svet... Ima, mora malo da se traži. Kao da nešto treperi, čas je tu, čas nije. Ja bih to nazvao "lov na veštice" - kaže u emisiji Filipa Čukanovića "Lično, nezvanično" Miloš Biković. 

Takođe Miloš Biković istakao je da trenutno renovira stan u Beogradu i da trenutno borai kod majke. Konačno, kako kaže, majka je srećna jer ima kome da kuca.

- Nije ovo nešto što bih govorio javno, o svojoj imovini. Renoviram stan i spavam kod majke. Konačno može da kuva i da to neko pojede. "Kevina supa" je kategorija koja ne može da se pobedi nikako.

Iznenađujući potez Miloša Bikovića zbog čega su ga neki ismevali (foto)

Miloš Biković svoju dušu regeneriše na pozornici

Godinu koju je ostavio iza sebe obeležio je i raskid sa osam godina mlađom manekenkom, Barbarom Tatalović. Domaći mediji pisali su kako je osnovni razlog njihovog kraha ljubavi, daljina, jer oboje rade van granica naše zemlje.

Za domaće medije, navodno se oglasio Milošev prijatelj koji je potvrdio priče o raskidu Miloša i Barbare.

– Miloš je sve češće boravio u Rusiji gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem. 

Miloš Biković izjavom o starletama napravio pometnju na Instagramu (foto)

U toku razgovora sa našom novinarkom i sumiranju prošle 2019. godine, Miloš se nije direktno osvrnuo na temu raskida, ali je na pitanje sa kakvim se osećanjima trenutno bori rekao:

– Umor, radost, ispunjenost i blago razočaranje koje ima nekoliko nivoa, ali se tiče i privatnih sfera i društva, ljudi generalno – kazao je Miloš Biković objasnivši kako se “leči” od ovakvih emocija…

– To su procesi koji se dešavaju podsvesno. Verovatno se odvijaju kad je čovek sam sa sobom. Nekad mi se desi i da se na sceni pozorišta regenerišem, da izbacim neka osećanja koja sam nakupio u sebi. Događa se da ta scena bude neka vrsta filtera.

Nedostaje mi brat: Stariji brat Miloša Bikovića se ZAMONAŠIO i ovako izgleda! (foto)