Celebrity News

Anu Stanić uporedili sa Džej Lo zbog izuzetne figure u bikiniju (foto)

Anu Stanić uporedili sa Džej Lo zbog izuzetne figure u bikiniju (foto)

Pevačica Ana Stanić juče je pokazala svoje telo u bikiniju i ovom slikom oduševila sve žene!

Popularna pevačica i nekadašnja članica grupe "Moby Dick" juče je na 8. mart svim ženama posebnom fotografijom čestitala ovaj praznik. Ana Stanić objavila je sliku u kupaćem kostimu i u 44. godini podstakla sve žene da veruju da čak i posle 30. godine mogu da izgledaju kao da im je 20.

Neosporno je da Ana Stanić izgleda kao prava bomba, a poznato je da godinama vodi računa o svom izgledu i zdravom životu.

Ana Stanić: Moj saveznik je zdrava ishrana

- Devojke mogu sve! Srećan nam 8. mart, drage moje - glasila je poruka svim ženama koje je prate na Instagramu, a baš nijedna od njih nije mogla da ne pokaže oduševljenje zbog njenog izvajanog tela.

Međutim, za mnoge koji se nadaju da poznata pevačica ima neki “recept za dobar izgled” koji bi mogla da podeli sa svima, nemamo lep vesti.

Ana je za magazin “Story” jednom prilikom objasnila kako samo dva puta nedeljno ide na pilates, a da ne može da se ugoji jer ima ubrzan metabolizam. Takođe, priznala je i da nije posvećena vežbama za stomak, odnosno da ne radi trbušnjake.

Pogledajte sliku koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara:

 

View this post on Instagram

 

Girls can do anything! ? Srecan nam 8. mart drage moje ?✨

A post shared by ??? ?????? (@ana1stanic) on Mar 8, 2020 at 3:56am PDT

Anu Stanić uporedili sa Dženifer Lopez 

Iako se ne opterećuje previše oko toga da li će vežbati svaki dan ili dva puta u dve nedelje, Anu Stanić ovoga puta uporedili su sa Džej Lo koja je takođe pre nekoliko nedelja objavila sliku u bikiniju na pragu šeste decenije života. Džej Lo pozirala je u belom kupaćem kostimu, pretpostavlja se posle relaksirajućeg spa tretmana.

Njene obline došle su u prvi plan, isto kao i Anine a svi su zanemeli na njene “6 pack” trbušnjake. Ova slika dobila je skoro osam miliona lajkova, a komplimenti na njen izgled samo su se nizali.

Seksepilne poze najpoznatije latine gleda ceo svet! Procurio snimak na kojem Džej Lo pleše skoro naga (video)

 

View this post on Instagram

 

Relaxed and recharged. ?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 16, 2020 at 10:22am PST

Međutim, nekolicina na društvenim mrežama spekulisala je da se na fotki koju je objavila Džej Lo ipak nazire minimalna upotreba fotošopa. S obzirom na to da Džej Lo svakodnevno vežba a nedavno je i na svojim nastupima kao i u filmu “Hustler” pokazala koliko je njeno telo očuvano i negovano, može se reći da su ovo samo jedni od onih komentara koji moraju da naprave balans između “dobra i zla”.

Sa druge strane, Ana Stanić objavila je nedorađenu fotku i definitivno možemo reći da izgleda bolje od Džej Lo.

A, šta vi mislite?

Koja od ove dve dame izgleda bolje u kupaćem kostimu?
  • Definitivno Ana Stanić
  • Dženifer Lopez jer je starija
  • Obe izgledaju predobro za svoje godine, ali malu prednost dajem Ani
97  · 97 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje