Celebrity News

Aca Lukas ostavio i ovu devojku: Ona je sama sebe šutnula!

Aca Lukas ostavio i ovu devojku: Ona je sama sebe šutnula!

Proslavljeni folker Aca Lukas možda ima sreće na sceni, ali očigledno u ljubavi nema nikako, jer je i najnovija veza s lepom Brigit pukla brzo

Aca Lukas je nakon razvoda sa Sonjom Vuksanović pokušao da pronađe sreću s raznim lepoticama, ali izgleda da nikako ne uspeva da pronađe onu pravu.

Prva u nizu bila je izvesna Branislava s kojom je viđen nedugo nakon razvoda.

- Baš su bili u jednom restoranu u Košutnjaku gde su sedeli sa Acinim bliskim prijateljem. Branislava, iako je skoro duplo mlađa od pevača, brzo se uklopila u njegovo društvo. Aca je baš nedavno rekao nekim prijateljima da mu je mnogo lepo pored nje i da ga niko drugi ne zanima - ispričao je izvor te 2017. godine kada je Branislava bila aktuelna u Acinom životu. Ipak, nije dugo opstala. Razišli su se burno uz prepisku po domaćim tabloidima.

Aca Lukas prolazi kroz teške dane: Pokušali su da me udare tamo gde misle da će me boleti

Jedna od zapaženijih devojaka koja se pojavila sa Acom bila je i Jovana Doroški. Visoka, plava, ali iako je izgledala poput starlete, Jovana je bankarka po zanimanju!

S njom se prvi put pojavio na promociji svoje duetske pesme s Majom Berović, te su zajednički pozirali fotoreporterima. Osmeh i zagrljaj bili su dovoljan razlog da mediji počnu sa spekulacijama da je možda, baš ona prava žena za njega.

Zajednički odmor u Italiji i dani sreće brzo su okončani, a i ova romansa nije se završila bez bure i prepucavanja.

Nakon što je ostavio Jovanu, Aca se posvetio poslu i nastupima, sve dok nije upoznao izvesnu hrvatsku manekenku Brigitu.

Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

Ljubav je planula na prvi pogled, a romansa se nastavila na relaciji između Srbije i Nemačke. Veza je trajala dva meseca, a onda je usledio sunovrat.

U domaćim medijima se kao razlog navodi to da je Brigita insistirala da pevač ostavi posao i započne zajednički život sa njom u Nemačkoj. To je bila prelomna tačka, jer Aca takve ultimatume nije hteo ni da razmotri.

- Aci se Brigita baš svidela čim ju je upoznao. Ta zaljubljenost je, međutim, potrajala dva meseca, kao i sa većinom njegovih devojaka. Pričao mi je da ga Brigita u poslednje vreme opterećuje i da je shvatio da nisu jedno za drugo -  rekao je Lukasov prijatelj za "Srpski telegraf".

- Brigita je tu vezu shvatila ozbiljnije od njega, pa je insistirala da dolazi svake nedelje kod nje u Grishajm. Čak je tražila i da menja život zbog nje, da ustaje ujutru, da trenira. On je navikao na lud noćni život i da spava do podne. Rekao mi je da mu ne pada na pamet da se menja zbog devojke. Rekao mi je da su se u krevetu odlično razumeli, a da su se van njega često svađali - objasnio je izvor.

Aca je raskinuo s Brigitom i vratio se u Srbiju, jer nije želeo da se prilagođava njenim zahtevima.

Sad je sve druvgačije: Aca Lukas progovorio o pomirenju sa Sonjom!

Postavlja se pitanje da li i on i Sonja imaju problem da pronađu nove emotivne partnere koji će im odgovarati u svakom pogledu i da li to možda znači da su svoj brak olako ostavili iza sebe? Da li je to možda neka šansa za njih dvoje u budućnosti?

Jer, nakon turbulentnog braka, a i razvoda, Aca sa bivšom suprugom Sonjom, s kojom ima ćerku Viktoriju nije zatvorio sva vrata. Naprotiv, priznaje da je ona ljubav njegovog života i da će tako zauvek ostati.

- Sonja jeste bila moja najveća ljubav. To sam osećao i ne krijem. Sad je to sećanje, ali do kraja života će biti neprikosnovenost mog života kao majka moje najmlađe ćerke Viktorije, kao što su i majke starije moje dece. Kad prođeš patnju i žal, možeš da pričaš trezveno o rastanku. Nikoga ne krivim za razlaz i jednostavno brak je prestao da nam funkcioniše, što znači da jedan događaj nije presudio. Niti njena prevara niti moja nisu krivi za razlaz. Ja znam da je život sranje jer je težak i što pre to shvatiš, lakše ti je i srećan si. Sada Sonja i ja normalno komuniciramo i odem kod njih kući, kod Viktorije, pa i čalabrcnem nešto tamo. Viki i ja smo mnogo vezani i njeno rođenje me je popravilo kao oca. Mnogo sam postao bolji otac prema svim naslednicima zato što sam postao zreo kao čovek kad sam Viktoriju dobio. Pre 30. ne bi trebalo praviti decu, to je moje viđenje - ispričao je pevač za pomenuti list.