Celebrity News

Estrada u panici: Jelena Karleuša najavila bombu!

Estrada u panici: Jelena Karleuša najavila bombu!

Jelena Karleuša je odlučila da na estradnoj sceni napravi haos, a ovom "bombom" će zaista to i da uradi!

Pevačica Jelena Karleuša je neko ko i samom svojom pojavom privlači pažnju medija, a svojim nastupima ruši sve tabue.

O njenim koncertima se priča, njen ljubavni život se secira kroz tabloide i novinske napise, a njene reči se citiraju. Ipak, bez obzira na sve, Jelena ne odustaje već krupnim koracima nastavlja dalje. Pomera lestvicu na više, tako da ju je teško dostići.

Nakon smrti majke Divne, ali i medijskog progona zbog navodne ljubavne afere, kraha braka... Jelena je odlučila da sve ružno ostavi za sobom i krene napred. Svojoj milionskoj publici je obećala nove pesme, nešto novo i potpuno drugačije.

Jelena Karleuša u kreaciji koja je podsetila na najpoznatiju “golu” haljinu Dženifer Lopez! (foto)

Jelena Karleuša retko zaboravlja na obećanja, a ovo je očigledno odlučila da ispuni na najbombastičniji način!

Ona je na Instagramu objavila delić nove pesme koju je već dugo najavljivala, a sudeći prema komentarima njenih vernih pratilaca, ovo će definitivno biti veliki hit.

Jelena Karleuša je samo kratko ispod tizera napisala - Loading... a njeni fanovi su dodali - Sahrana estrade u toku!

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 9, 2020 at 5:30pm PDT

Estradna scena ima razloga da se "plaši", jer naziv pesme govori sve, a i saradnja s potpuno neočekivanim muzičarem je prevazišla sva nadanja njenih fanova.

Reč je o pesmi "La Bomba" u kojoj Jelena peva na stranom jeziku. Prema pisanju portala "Mondo", reč je o duetu sa najpoznatijim brazilskim muzičarem i transvestitom Pablom Vitarom.

Jelena još uvek nije potvrdila ovu informaciju, ali ako se držimo one stare - gde ima dima, ima i vatre - možemo da očekujemo spektakl!

Pošto je liniju dovela do savršenstva, Jelena Karleuša je odlučila da je vreme i za novu pesmu uz novi stajling.

https://www.instagram.com/p/B9JnchfhapR/

Jelena Karleuša je ekskluzivno za naš magazin dala svoj prvi intervju u kom je otkrila šta je to što je pokreće i daje snagu da nastavi dalje.

Otvoreni razgovor za Story obavili smo nakon fotografisanja jednog od najekstravagantnijih editorijala u njenoj karijeri, a tokom poziranja na Terazijama, u centru Beograda, dok su je okupljeni prolaznici posmatrali otvorenih usta, pokazala je da je kreativnost i profesionalizam uprkos svemu nisu napustili.

Tri ubitačna stajlinga za manje od mesec dana: Jelena Karleuša opet dominira (foto)

Ovo je prvi intervju koji dajete za neki štampani medij posle gotovo godinu dana. Da li vam je nedostajalo da se fotografišete za naslovnu stranu i da razgovarate s novinarima?

– Nažalost, nije. Novinari su od mene napravili neprijatelja. Mislim da su razlozi svima jasni. Ono što sam ja, bez ikakvog objektivnog razloga doživela od srpskih medija, čast izuzecima, ravno je atentatu na ličnost. Ta otvorena mržnja, laži, želja da unište mene i moju porodicu, bez imalo obzira prema mojoj deci, najveća je novinarska bruka posrnulog srpskog novinarstva. Pričamo o mesecima sinhronizovanog medijskog linča. U tom njihovom lešinarenju, od teške bolesti umrla je i moja majka, koja poslednje mesece života nije proživela mirno, već u strahu i brigama za jedino dete. To ne mogu da oprostim. Ono na čemu sada radim jeste da se zbog same sebe, oslobodim mržnje koju prema njima osećam. Nisu vredni mojih emocija - ispričala je između ostalog jelena za naš magazin Story.

Ipak, mnogi zaboravljaju spektakl koji je priredila na Ušću, kao i njene spotove koji su uvek bili korak ispred vremena u kojem živimo, a kilometrima daleko od onoga što se moglo videti na domaćoj sceni.

Njena pesma "Insomnia" postoji već jednu deceniju, ali je i dalje ogroman hit čija popularnost ne jenjava.

A pesma "Upravo ostavljena", kao i spot koji i danas izgleda fenomenalno, nastao je pre punih 15 godina!

Ona ume da šokira, da pesmom i nastupom prenese jaku poruku... Ona je zaista neko ko pomera granice i bori se kao lavica za sebe i svoju porodicu, u isto vreme se bezrezervno dajući svojoj publici.

Da li će nove pesme i nova Jelena uspeti da nadmaše sve što nam je do sada ponudila?