Celebrity News

Sanja Vučić: Ceo svet mi se srušio kad sam saznala da sam bolesna!

Sanja Vučić: Ceo svet mi se srušio kad sam saznala da sam bolesna!

Sanja Vučić, pevačica grupe "Hurricane" otkrila je da boluje od neizlečive bolesti. Kako je rekla, do kraja života mora da koristi lekove a kada je saznala da je bolesna, ceo svet joj se srušio!

Prelepa Sanja Vučić, kako pišu domaći mediji, otkrila je da boluje od oboljenja štitne žlezde - hašimoto tireodtitis te da će zbog toga ceo život biti na propisanoj terapiji. Lepa pevačica rekla je da se zbog ovog oboljenja često osećala neraspoloženo i da je zbog toga što nije znala šta joj se dešava potražila pomoć psihijatra.

- Nije mi bilo dobro, a nisam znala šta mi je. Osećala sam hroničan umor, bila sam razdražljiva, neraspoložena, nisam imala energije. Zbog toga sam otišla kod psihijatra i dao mi je antidepresive. Pomislila sam da možda imam problem sa hormonima, pa sam išla i kod ginekologa. Doktorka je posumnjala da je u pitanju hašimoto, jer i ona sama ima tu bolest - priča Sanja Vučić za "Informer" i nastavlja:

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić: Pesmom protiv uragana! (video)

- Bolest su mi otkrili pre tri godine. Radila sam analize hormona štitne žlezde, išla sam na ultrazvuk i tada su mi potvrdili da je u pitanju hašimoto tireoiditis. Rekli su mi da ću piti lekove najverovatnije do kraja života. To mi je teško palo, pa mi se dešavalo da ne mogu da ustanem iz kreveta i stalno sam plakala. Bila mi je suva koža, a primetila sam i da dosta dobijam na težini, kao i da teško skidam kilograme. Baš sam se uplašila. Mislila sam da mi se srušio ceo svet kada sam shvatila da sam bolesna i da zavisim od jednog leka. Teško sam prihvatila sve to, ali sam se vremenom privikla.

Sanja Vučić, kako i sama ističe, zbog bolesti štitne žlezde potpuno je promenila životne navike a ključ oporavka bazirala je na zdravu ishranu. Trudi se da živi  u skladu sa zdravim načelima i uporna je u tome da bolest ne uzme maha.

- Sada sam posvećena treninzima, vodim računa o ishrani i ne uzimam ugljene hidrate i šećere. Pokušavam da živim zdravo, koliko god je to moguće. Bolest me neće sprečiti da nastupam sa koleginicama iz grupe - rekla je Sanja Vučić.

Kakav frajer: Ovo je dečko Sanje Vučić (foto)

Sanja Vučić svu podršku dobija i od svojih koleginica iz grupe "Hurricane".

- Svi smo tolerantni kada je Sanja u pitanju. Trudimo se da je ne opterećujemo obavezama. Rekla je da će raditi sve kao i mi za Evroviziju. Tražila je da se ponašamo prema njoj kao da nema zdravstvenih problema, ali se mi trudimo da je zaštitimo koliko god je moguće - rekla je Ksenija, ćerka popularnog Kneza a sa njom je saglasna i Ivana Nikolić, treća članica popularne grupe "Hurricane".

- Zbog nastupa na Beoviziji nismo spavale danima. Meni, koja sam u odličnoj formi, sve to je bilo veoma naporno, a mogu misliti kako je Sanji. Baš sam se bila zabrinula za nju u tom periodu i samo sam čekala da se sve završi i da ona ode kući da spava. Naravno, svima nam je bio potreban san, ali njoj najviše - rekla je Nikolićeva.