Celebrity News

Nema mesta strahu od Korone! Ono što je Ivana Španović uradila sa dečkom raspametilo je sve (foto)

Nema mesta strahu od Korone! Ono što je Ivana Španović uradila sa dečkom raspametilo je sve (foto)

Ivana Španović ne mari za priče o Korona virusu i uživa u strasnim zagrljajima sa svojim partnerom Markom!

Srpska atletičarka Ivana Španović koja je u septembru mesecu obelodanila da je sa desetogodišnjim partnerom Vladimirom okončala vezu, užida u ljubavi sa fitnes instruktorom Markom Vuletom. 

Iako se mislilo da će Ivana i Vladimir stati na “ludi kamen” lepa atletičarka je u svoj život pustila novu ljubav u kojoj uživa iz sve snage.

– Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko – pričala je Ivana svojevremeno a vest o raskidu sa Vladimirom potvrdila je za “Hello, ističući da će sa sada već bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima.

Ivana Španović u punom sjaju (video)

U decembru 2019. godina Ivana Španović fotografijama na Instagramu potvrdila da je u novoj vezi, a iako do tada nije pričala o novom izabraniku, ona je za za “Srpski telegraf” prokomentarisala sledeće:

Poljubac u obraz zgodnog trenera odao da je ponovo srećna u ljubavi! (foto)

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je ona za pomenuti list i dodala:

– Ako budem fizički i psihički spremna, a zaobiđu me pehovi, mogu do najboljih skokova. Želim da mi četvrte OI, možda i poslednje, budu i najbolje. Rio de Žaneiro mi je doneo broznu, sada želim najsjajniju, zlatnu medalju – rekla je Ivana.

Kako je Ivana Španović pobedila depresiju i postala šampion sveta

 

View this post on Instagram

 

"As Soon As I Saw You I Knew A Grand Adventure Was About To Happen" @marko_fitt

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Feb 25, 2020 at 4:27am PST

Ivana Španović otkrila šta najviše voli sa svojim dečkom Markom

Ivana Španović i njen dečko Marko Vuleta pre nekoliko časova oduševili su javnost intrigantnom forografijom iz teretane. Naime, zaljubljnei par nerazdvaja se i dok vežba a na ovo fotografiji njih dvoje se tokom egzibicije na spravama čak i ljube.

Ineresantna poruka pratila je ovu neobičnu "sportsku" fotografiju zbog koje je lepa atletičarka za kratko vreme skupila veliki broj lajkova i pozitivnih komenara:

- Trio koji ja volim. On, teretana i vežbanje - poručila je Ivana.

Iako svetska zdravstvena organizacija kao najbolju meru zaštite od Korona Virusa predlaže što manje ljubljenja i rukovanja, za ljubav ova pravila ipak ne važe.

Vreme je za novi imidž: Ivana Španović posle raskida promenila frizuru i izgleda fenomenalno (foto)

 

View this post on Instagram

 

The trio I like. Him, gym and workout ??

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Mar 12, 2020 at 6:05am PDT