Celebrity News

Andrija Milošević: Ne možemo uvek u životu samo da mislimo na pare!

Autor: | 17/03/2020

Andrija Milošević: Ne možemo uvek u životu samo da mislimo na pare!

Andrija Milošević je jedan od glumaca koji u vreme pandemije šalje jasnu poruku svima, da je vreme da se okrenemo nekim drugim, važnijim stvarima od novca

Glumac Andrija Milošević se uključio u emisiju "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na TV Prva i sa gledaocima podelio jasnu poruku upućenu svima.

Andrija Milošević se pojavio noseći masku u programu i naglasio da je važno da i njegove kolege ozbiljno pristupe trenutnoj situaciji i borbi protiv pošasti novog doba - korona virusa.

Andrija Milošević je na svoj specifičan način objasnio svoje viđenje situacije i šta se dešava u glumačkim vodama:

- Trenutno nema nikakvih snimanja i moje kolege su vrlo svesne. Pa iako ima baš nekih snimanja koja ne mogu da se odlože, apsolutno apelujem na moje kolege glumce da odbiju da snimaju u ovim okolnostima. Jednostavno je, samo zato što ne želim da se zarazim, to je normalno - rekao je Andrija Milošević u pomenutoj emisiji objasnivši zašto se prioriteti menjaju u ovom momentu:

- Ne možemo uvek u životu samo da mislimo na pare. Ovo je prilika kad svi možemo da se uverimo da nije sve u parama, ali eto nećete verovati, ima nešto i u zdravlju - na svoj prepoznatljiv način ispričao je Andrija Milošević.

https://www.instagram.com/p/B9y5YTAp5Np/

A na svom Instagram nalogu je pokazao kako se u kućnim uslovima bori s korona virusom.

- Ovako se dočekuju gosti - objasnio je Andrija koji je sa svojom devojkom Aleksandrom dočekivao kolege. Prvi je bio Aleksandar Radojičić koji je prošao "doćek".

Andrija Milošević i u danima krize ne gubi duh i pokušava da zadrži osmeh na licu

Jedna od gošći bila je i Sloboda Boba Mićalović, ali njen dolazak i "specijalan doček" nije zabeležio kamerom:

- Srećom mene nisi snimio - poručila mu je koleginica, dok je Stevan Radulović bio konkretan jer njegov dolazak je ovekovečen: Mislio sam da će pas da me izjede!

https://www.instagram.com/p/B9mco7KB5h7/

Andrija Milošević je u sledećem video postu objasnio i zašto je u ovom trenutku, kada se većina sugrađana nalazi u izolaciji, idealno vreme za "krkanjac", kako on žargonski naziva obilatu trpezu u vreme pandemije.

Ipak, nije reč o zdravoj ishrani i posebnim receptima, već o nečemu sasvim suprotnom od toga!

Ono što Andrija jede možda nije zdravo, ali je lako i brzo za pripremu

https://www.instagram.com/p/B9yxe8hhIH0/

Kako se vi borite protiv panike i straha od bolesti?