Celebrity News

Milica Todorović od haosa pobegla iz Beograda, evo gde odmara dušu i telo! (foto)

Milica Todorović od haosa pobegla iz Beograda, evo gde odmara dušu i telo! (foto)

Milica Todorović, poznata pevačica ovih dana uživa u svom rodnom gradu a od haosa koji je izazvan virusom korona rešila je da svoje dušu i telo okrepi vitaminom D. 

Poznata pevačica koje je proteklih meseci bila glavna tema medija zbog ljubavne veze za glumcem Petrom Strugarom, zbog novonastale situacije i vanrednog stanja u našoj državi otkazala je  svoje nastupe. Milica Todorović ovu situaciju u kojoj se nalazi čitava naša nacija iskoristila je da poseti rodni Kruševac i vreme provede sa svojom porodicom.

Kako je i sama istakla, u porodičnom domu i u rodnom gradu oseća najveći mir.

- Moj Kruševac. Moje drvo. Moj mir - napisala je pevačica uz fotografiju svog dvorišta.

Zaljubljena Milica Todorović: U moj život ušao je Petar i sve se promenilo!

Da li je i sa njom pošao njena jača polovina Petar Strugar, još uvek nije poznato, ali pretpostavlja se da je Milica u svoj rodni kraj ipak došla sama kako bi se odmorila od gradske gungule. Takođe, pretpostavlja se i da je Petar ostao u Beogradu sa svojim najmilijima, jer preporuka u vanrednoj situaciji svakako je samoizolacija i strogo čuvanje sopstvenog zdravlja. Ali, svakako ne sumnjamo da Milica i Petar jedva čekaju da jedno drugom pohrle u zagrljaj kada ova strašna pošast napokon postane samo ružna prošlost.

Nakon svega morali su da se rastanu: Petar Strugar prodao istinsku kariku ljubavi!

Milica Todorović i Petra Strugar – Sudbinski susret umetničkih duša

Nakon što je pre nekoliko nedelja glumac Petar Strugar otvoreno pričao o svojoj vezi sa Milicom Todorović i lepa pevačica u emisiji “Amidži šou” oglasila se o svojoj romansi sa umetnikom. Nakon što je prošla krzo teško razdoblje raskida sa bivšim dečkom Milošem Paunovićem, Milica Todorović konačno je srečnba u ljubavi a o Petru govori sa mnogo entuzijazma, strasti i čežnje.

Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa kojim je jako bliska

– Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu “Ljubav manje” i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila - mrekla je Milica i dodala:

– Ništa, ja mu posle napisala poruku “E lep ti konj” i on kao “Hahaha, hvala”, bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja – rekla je Milica Todorović voditelju Ognjenu Amidžiću.

Petar Strugar: Trudim se da budem normalan roditelj!

 

View this post on Instagram

 

najljepši?❤️ #milicatodorovic #petarstrugar

A post shared by ⚡️M I L I C A & P E T A R⚡️ (@milica.petar.love) on Jan 24, 2020 at 5:56am PST