Celebrity News

Korona virus: Nataša zabrinuta, Slavica spremna a Jelena šokirala ovim eksperimentom (foto/video)

Korona virus: Nataša zabrinuta, Slavica spremna a Jelena šokirala ovim eksperimentom (foto/video)

Korona virus uplašio je i mnoge poznate ličnosti, ali svako od njih ima svoju metodu kako se bori protiv ove pošasti. Nataša Bekvalac pribegla je merama izolacije i dane provodi sa svojom porodicom, Slavica Ćukteraš spremna je za apokalipsu a Jelena Đoković koja je takođe oprezna zbog svoje porodice, podelila je interesantan eksperiment o širenju bakterija. 

Usled novonastalih okolnosti koje nas primoravaju da u vanrednoj situaciji budemo odgovorni poznate ličnosti dele svoja iskustva i verne fanove izveštavaju o načinima zaštite kojima su pribegli u periodu korona virusa.

Nataša Bekvalac kojoj je porodica na prvom mestu i ponela se u skladu sa tim. Sa svojom familijom uživa u samoizolaciji, a njen status na Instagramu mnoge je otreznio. Oni koji nisu bili odgovorni prema sebi i drugima, od Nataše svakako su mogli da nauče šta znači ljubav prema bližnjem svom.

Zbog Korona virusa Severina preduzela drastične mere! Fotografija koju je objavila govori mnogo

 

View this post on Instagram

 

Ovih dana jače nego ikad osećam moć porodice i sustinsku ljubav.Ne izlazimo ,provodimo vreme u svom domu ,igramo se,smejemo,gledamo filmove i crtaće,zajedno pravimo klopu,spremamo kuću ,vodimo racuna jedni o drugima... malo sam i zabrinuta...Zabrinuta sam jer kada sidjem do prodavnice,zasticena kako bih i svoju porodicu zastitila primecujem da oni koji bi trebalo najvise da vode racuna i budu odgovorni kao i svi mi,to nisu...to me rastuzuje ...i brine...zelim nam svima odgovornosti,zelim nam svima osvescenost , zdravu pamet ,razum,debele zivce ,strpljenje,odgovornost i puno ljubavi ...za sebe...svoje bliznje , za one koji su nas rodili a najvise za one koji su rodili njih...#stayhome

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 16, 2020 at 2:37pm PDT

- Ovih dana jače nego ikad osećam moć porodice i suštinsku ljubav. Ne izlazimo, provodimo vreme u svom domu, igramo se, smejemo, gledamo filmove i crtaće, zajedno pravimo klopu, spremamo kuću, vodimo računa jedni o drugima, ali malo sam i zabrinuta. Zabrinuta sam jer kada siđem do prodavnice, zastićena kako bih i svoju porodicu zaštitila primećujem da oni koji bi trebalo najviše da vode računa i budu odgovorni kao i svi mi, to nisu i to me mnogo rastužuje i brine! Želim nam svima odgovornosti, želim nam svima osvešćenost, zdravu pamet, razum, debele živce, strpljenje, odgovornost i puno ljubavi za sebe, svoje bliznje i za one koji su nas rodili a najviše za one koji su rodili njih...

Tom Henks i njegova supruga u karantinu!

Pretpostavljamo da Nataša nikog nije ostavila ravnodušnim ovom porukom, a kako je delovala na vas?

Kako je Natašina poruka delovala na vas?
  • Poruka je divna i emotivna, svako ko voli svoju porodicu i sebe trebalo bi ovako da postupa
  • Isto sam u šoku kao i Nataša zbog starih koji su u ovim vanrednim okolnostima na ulicama
38  · 38 
GlasajResultsVrati se na glasanje


Slavica Ćukteraš,
sa druge strane vanrednu situaciju prevazilazi humorom. Poznata pevačica objavila je fotografiju na svom Instagram nalogu u zaštitnom kombinezonu, sa maskom na licu a pojedini pratioci na ovu fotografiju postavili su još izvanrednije komentare. Jedan od upečatljivijih komentara bio je "pravac na koridor" što je pretpostavlja se Slavicu i nasmejalo. Iako je situacija ozbiljna, u svemu ovome šale nikad nije na odmet a poznata pevačica pravi je ekspert da svoju publiku dovede do suza svojom duhovitošću.

Top 6 ukusnih napitaka koje možete konzumirati umesto užine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Mar 16, 2020 at 7:51am PDT

Daleko od zabrinutosti i komike, Jelena Đoković na svom Instagram nalogu održala je mini čas iz biologije i usled vanrednog stanja zbog korona virusa, pokazala je kako sapun štiti od ove opasne zaraze..

Naime, Jelena Đoković je na svojoj Instagram priči podelila video priloge u kojima deca rukama dodiruju tanjir koji izgleda kao da je prepun bakterija.

Onog trenutka kada dete stavi prst namazan sapunom na tanjir, bakterije se odmah razbeže.

Pogledajte:

Prirodom protiv korona virusa: Novakovih 10 pravila za jačanje imuniteta