Celebrity News

U Španiji korona ujeda kao pobesneli pas: Luka zbog Sofije došao u Srbiju i prekršio mere izolacije!

U Španiji korona ujeda kao pobesneli pas: Luka zbog Sofije došao u Srbiju i prekršio mere izolacije!

Popularni fudbaler Reala, Luka Jović prekršio je mere samoizolacije a nedavno je iz Španije, zemlje u kojoj besni zaraza korona virusa, došao u Srbiju.

Luka Jović, potresao je srpsku javnost zbog ovog poteza došavši navodno u Srbiju zbog rođendana svoje emotivne partnerke, Sofije Milošević.

Lepa manekenka, Sofija Milošević oglasila se za Blic.rs povodom ove priče i stala u svoju odbranu rekavši da se u vreme vanrednog stanja koji je propisala naša zemlja kako bi zaštitila našu naciju, ponaša u skladu sa svim merama vlade.

Idiličnu šetnju prekinula neočekivana situacija! Evo šta su Sofija Milošević i Luka Jović doživeli u Rimu (video)

Takođe Sofija je demantovala da je pravila rođendansku žurku, ali u vezi poteza svog dečka Luke nije govorila.

- Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem, ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine, a u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog - kaže Sofija Milošević za "Blic" i dodaje:

- Zbog njegovog ugovora ne mogu da pričam ništa vezano za njega. Sve to možete isključivo da pitate samo njega - jasna je manekenka.

Devojka sa kojom Luka Jović ima sina progovorila, ima poruku za njega i Sofiju Milošević

Sofija Milošević poštuje pravila izolacije i pomaže starijim komšijama

Sofija Milošević boravi u svom stanu u Beogradu i sasvim striktno poštuje mere izolacije. Pored toga, veoma je susretljiva i pomaže starijim osobama koje se nalaze u njenoj neposrednoj blizini - komšiluku.

- Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze - kaže Sofija Milošević i dodaje da se oseća dobro jer se samosvesno ponaša i vodi brigu o higijeni i zdravlju, piše Blic.rs.

Sofija postavila ultimatum Luki: Ovo mu je rekla pa pripretila raskidom

 Luka Jović, kako pišu domaći mediji, biće priveden ako ponovo prevrši mere izolacije 

Kako navodi Blic.rs fudbaler Luka Jović koji je stigao iz Španije u kojoj bolest korona ujeda kao besan pas a u kojoj je do sad umrlo 630 lica, ukoliko ponovo prekrši mere izolacije, biće priveden.

- Ako sledeći put Jović bude nastavio sa istim, te ukoliko ga policija ne zatekne na mestu prebivališta on bi mogao da bude uhapšen i zadržan u pritvoru - kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Kako se priča, Luki preti ozbiljna kazna a zbog nepoštovanja zakona može završiti i u zatvoru na tri godine.

- Njemu je zaprećena novčana kazna od 150.000 dinara ili zatvor do tri godine - objašnjava sagovornik za Blic.rs.

Luka Jović dostigao je juče vrhunski uspeh, ali da li ste znali kakva lepotica je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)