Celebrity News

Neda Ukraden: Mali smo i nemoćni bez solidarnosti i brige celog društva

Neda Ukraden: Mali smo i nemoćni bez solidarnosti i brige celog društva

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Neda Ukraden, pozvala građanane da budu solidarni i da se ponašaju odgovorno u ovim teškim vremenima

Zbog pandemije korona virusa mnoge naše poznate ličnosti svakodnevno pozivaju preko društvenih mreža građane da budu ogdovorni i da brinu kako o svom, tako i o zdravlju drugih, te sopstvenim primerom pokazuju kako se treba ponašati u novonastalim okolnostima.

Među njima je i jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Neda Ukraden koja boravi u samoizolaciji u stanu u Beogradu na vodi, a kako kaže vreme provodi tako što čita i piše.

- Organizovala sam se. Otišla sam u samoizolaciju u stanu u Beogradu na vodi, dok su moja ćerka, zet i unuci u našoj kući na Banovom brdu. Čitam knjige, nešto malo i pišem. Čujem se više s prijateljima, familijom... - rekla je Neda, a prenosi "Pink.rs".

- Malo mi je teško da se organizujem u novom prostoru, još ne znam gde je šta, ali snaći ću se. I to je način da se prekrati vreme. Bar mi je lep pogled s nove terase. Pišem dnevnik (smeh) „Život u izolaciji“. Možda ga objavim jednog dana - dodala je.

Neda Ukraden kupuje luksuznu nekretninu u Beogradu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Mar 16, 2020 at 11:33am PDT

Popularna pevačica je postavila nekoliko fotografija sebe sa zaštitnom maskom i pozvala svoje pratioce da budu solidarni i preuzmu svoj deo obaveza.

- Ima nečeg dobrog u svom ovom zlu: da shvatimo koliko smo mali i nemoćni bez solidarnosti i brige celog društva. Preuzmi svoj deo obaveza, budi čovek! Knjige, muzika, kuhinja. Bravo za medicinske radnike - napisala je Ukraden na Instagramu.

Neda Ukraden proslavila 69. rođendan i otkriva recept za srećan život!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Mar 18, 2020 at 9:44am PDT

Pa početku ovog video snimka muzička diva je otpevala deo refrena svog vanvremenskog hita "Zora je", najavivši svojim pratiocima da će im se ponovo javiti sa nekom pesmom dok traje ova vanredna situacija.

- Dragi moji, srdačno vas pozdravljam, usamljena sa svoje terase, ali, naravno vedrog duha, jer dok je pesme, tu će biti mog života, verujem i mnogih. Sa željom za izađemo zdravi i jaki iz ove strašne katastrofe, puno vas voli i ljubi vaša Neda Ukraden. Pogotovo veliki pozdrav i veliko bravo za sve zdravstvene radnike koji su zaista heroji ovog vremena. Javiću vam se opet sa nekom pesmom da vam malo razbijem monotoniju - rekla je Neda u video snimku koji je snimila sa svoje terase.

Neda Ukraden na Beoviziji: Ja sam baba koja može da osvoji Evropu!

Inače, popularna pevačica nikada nije krila da se u životu suočila sa mnogo teških situacija, tako da je ni sada ne napušta vedar duh zbog koga je uvek izlazila kao pobednik iz raznih životnih nedaća.

- Preživeli smo i bombardovanja, i selidbe, i ratove, tako da se ne bojim. Ja sam u Sarajevu 1992. ostala bez ičega, sa hiljadu maraka u džepu, roditelji su mi ostali bez penzije, bolesni, dete mi je išlo u šesti osnovne. Bitna je pozitivna energija, a sve je u božjim rukama. Dobro je došlo ovo da malo povučemo ručnu, da budemo sami sa sobom. Ne vidim ovo kao nešto od čega ćemo umreti - otkrila je Neda, a prenosi "Pink.rs".