Celebrity News

Stotinu lica Ivanke Tramp: Prva ćerka Amerike nije uspela da domaši popularnost Melanije Tramp

Stotinu lica Ivanke Tramp: Prva ćerka Amerike nije uspela da domaši popularnost Melanije Tramp

Iako važi za glavnu uzdanicu svog oca Donalda, ugled starije ćerke američkog predsednika Ivanke Tramp često varira, naročito kada se pomene njen odnos sa maćehom Melanijom koju je večito doživljavala kao veliku pretnju...

Premda predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp (73) ima petoro dece, nema sumnje oko toga ko je prva ćerka te zemlje. Mezimica čuvenog biznismena i političara Ivanka Tramp (38) do sada je pokazala najveći potencijal da nasledi oca u održavanju imperije koju je izgradio, te mnogi veruju da je to glavni razlog zašto Donald nikada nije krio da među potomcima ima favorita. I dok se sam predsednik često muči sa svojim statusom i reputacijom koju ima u javnosti, smatra se da je Ivanka njegova lepša strana, ona koja je tu da pokaže kako je pored sve Trampove oholosti i nespretnosti da artikuliše svoje ideje, američki predsednik ipak uspeo da podigne gracioznu i odmerenu ćerku.

Ivanka Tramp u haljini od 2.200 dolara! (foto)

Ivanka Tramp - Pozitivna mističnost prve ćerke Amerike

Međutim, njen pozitivan imidž, koji je godinama gradila, znatno je urušen zbog saučestvovanja u odluci njenog oca da se deca migranata na meksičkoj granici odvajaju od svojih roditelja. Kako je  Donald više puta isticao, ona mu je mnogo pomagala u menadžmentu kompanije, ali i vođenja države, pa je čak vidi i kao potencijalnu naslednicu na njegovoj predsedničkoj funkciji.

– Ivanka poseduje neverovatnu smirenost. Posmatrao sam je kako funkcioniše pod velikim pritiskom i odlična je, to vam je obično stvar genetike. Njena pojava ispunjava čitavu prostoriju – prokomentarisao je nedavno Tramp.

Ivanka Tramp odabacuje sve optužbe: Moj otac je nevin

Ivanka Tramp -  Iz Bele kuće često stižu nezvanični navodi da se njih dve ne gledaju ni na slici

Pored posla u Beloj kući gde najviše radi na omogućavanju novih radnih mesta, ali i zalaganju za poziciju žena u društvu, mnogi hvale Ivankinu sposobnost da obaveze prilagodi porodičnom životu. Već jedanaest godina je udata za Džareda Kušnera (39) koji je danas viši savetnik njenog oca, a s njim ima troje dece, Arabelu (8), Džozefa (6) i Teodora (3).

– Ono što me uvek najviše pokreće jeste moja porodica i briga o mojoj deci i to će mi uvek biti najviši prioritet. Sve moje obaveze moraće da budu podređene tome da oni budu srećni – rekla je Ivanka.

Poznati svetski plastični hirurg priznao: Sve više žena traži da izgleda kao Ivanka Tramp

Njenu lojalnost porodici mediji jedino dovode u sumnju kada se pomene Ivankin odnos s prvom damom Melanijom. Koliko god da je Trampova starija ćerka izgradila relativno lepu sliku o sebi, nije uspela da domaši popularnost samo jedanaest godina starije maćehe. Da li zbog toga ili drugih stvari, iz Bele kuće često stižu nezvanični navodi da se njih dve ne gledaju ni na slici.

U javnosti se jedna drugoj obraćaju retko ali uljudno, a Melanija je svojevremeno jasno opisala stav koji ima prema Donaldovo prvo četvoro dece.

– Njegova deca su odrasle osobe i ne vidim sebe kao njihovu majku, stoga im se ne mešam u život, ali naravno da sam tu da im udelim savet kada je potrebno – rekla je prva dama. Ivanka, s druge strane, ne traži mnogo saveta od svoje maćehe, ali upućeni izvori iz Bele kuće navode da je ljubomorna na njene modne pogotke, te da joj je žao što nije najstilizovanija žena u porodici. Da li je blizu tome da Melaniji “pripreti” bar na tom planu, procenite sami na fotografijama.

Život Ivanke Tramp izgleda savršeno, ali da li je zaista tako?