Celebrity News

Kako je Slavko Beleslin prokomentarisao neočekivani sukob sa bivšom suprugom!

Kako je Slavko Beleslin prokomentarisao neočekivani sukob sa bivšom suprugom!

Slavko Beleslin prošle nedelje suočio se sa tvrdnjama medija da je njegova autorska emisija "Flešbek", oko čijih se prava sudi sa bivšom suprugom Ivom Šiđanin, ukinuta i sklonjena sa programske šeme Javnog servisa. Miljenik žena ne želi da priča o nekadašnjoj izabranici, iako je Iva i te kako raspoložena da daje izjave o njemu...

Šesnaest epizoda emisije emitovano je po planu, sezona je završena 3. februara, nije ukinuta, a o procesu neću ništa da govorim

Da je razvod jedna od najstresnijih stvari na svetu, svima je poznato. Ali ne dešava se često da taj proces ponekad može da donese preokrete dostojne filmskih scenarija. Nakon što mu se 2018. desio bolan rastanak od supruge Ive Šiđanin, jednom od omiljenih TV lica, Slavku Beleslinu (46), početak ove godine bio je ispunjen lepim stvarima. Na RTS-u je dobio autorsku emisiju "Flešbek" i ostvario emotivnu vezu s Milijanom, s kojom se poznaje odranije, a koja mu se našla dok je prolazio kroz najgori period života. Svi delići srećne slagalice bili su konačno na svom mestu, a onda se desio preokret. Javnost je saznala da je njegova bivša supruga, uz tužbu za razvod, Slavka tužila i za osporavanje autorstva emisije "Flešbek".

– Na stvaranju i razvoju ideje, njenom uobličavanju u projekat, pripremi za plasman na tržište, zajedno smo radili skoro pet godina, ali pošto nije želeo da prizna moj rad i kako je moje ideje prisvojio kao svoje, odlučila sam da koautorstvo dokažem sudskim putem. Razlog mog razvoda nisu bile nesuglasice u vezi sa ovim projektom. One su nastale tek nakon odluke da se razvedem – rekla je Iva medijima, nakon čega se Beleslin nije oglašavao.

Slavko Beleslin između ljubavi i realnosti: Nakon tužbe bivše, voditelj nikad srećniji u novoj vezi!

Potom su se pojavile nove informacije u medijima da je emisija skinuta s programske šeme RTS-a

Zbog svega toga pozvali smo popularnog novinara Slavka Beleslina koji je demantovao da je njegova autorska TV emisija sklonjena s malih ekrana.

– Šesnaest epizoda emisije emitovano je po planu, sezona je završena 3. februara – kazao nam je harizmatični Beograđanin, koji je dva dana nakon emitovanja poslednje emisije imao ročište na sudu sa bivšom suprugom.

Kada smo ga pitali za Ivu i njene izjave koje je davala u javnosti, Slavko nam je rekao da o tom procesu ne želi da priča i da neće davati nikakve izjave povodom bivše supruge.

S rođenom Novosađankom, profesorkom na Fakultetu tehničkih nauka, Slavko je proveo šest godina u braku. Tokom svih deset godina harmonične veze, a potom i supružničkog odnosa, Iva nije sa suprugom davala zajedničke intervjue za medije, te su njene reči o Beleslinu mnoge iznenadile.

Slavko Beleslin progovorio o novoj devojci!

- Naš razlaz nije bio tako lep kao što je to predstavljeno u medijima. Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i preko toga se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku - rekla je novinarima ispred suda, posle ročišta sa Slavkom, na kom se on nije pojavio.

S druge strane, njen bivši suprug ima razloga da bude ispunjen i bezbrižan, a i ne krije koliko se lepo oseća pored nove emotivne partnerke Milijane.

– Podrška mi sada neverovatno mnogo znači. Milijana i ja smo se sreli u trenucima koji mi nisu bili nimalo laki. U stvari, podršku sam prvo osetio, još dok smo se zbližavali – otkrio je Slavko o emotivnoj partnerki.

Slavko Beleslin stavio tačku na brak sa suprugom Ivom