Celebrity News

Dragana Mićalović: Volela bih da moja porodica ostane zdrava!

Dragana Mićalović: Volela bih da moja porodica ostane zdrava!

Dok je sumirala utiske s rođendanske proslave, Dragana Mićalović za naš magazin "Story" otkrila je da su joj zvanice poželele uspeh na fakultetu i sreću s novim izabranikom, da je bila oduševljena što su joj na slavlje došle majka i obe sestre, da je posvećena obrazovanju i glumi, kao i da bi volela da se ostvari u ulozi majke...

Petu godinu zaredom glumica Dragana Mićalović rođendan slavi u omiljenom prestoničkom restoranu. Strogo birane zvanice, među kojima njena majka Milica, starije sestre Mirjana i Sloboda i zet Vojin Ćetković, uživali su u prelepoj atmosferi. Čitave večeri nizale su se muzičke i rođendanske želje upućene slavljenici, a najveći broj njih, budući da je prošle godine sreću pronašla pored biznismena Stevana Purića, odnosio se na ljubav i uspeh na fakultetu.

U neko doba lepa umetnica ugasila je 29 svećica na torti, a potom se i sama latila mikrofona.

Dragana Mićalović o venčanju – To je prosto sudbina

Dragana Mićalović - Ljubav i energija učinile su da slavlje postane nezaboravno

- Često volim da se našalim i kažem da Laza, violinista mog omiljenog benda, ima dušu Stradivarija i glas anđela i da je pored njega nemoguće ne zapevati. Milici Palović, koja je prva među zvanicama zapevala, pridružila se Sloboda, a potom i naša najstarija sestra Mirjana. S obzirom na to da je i sama završila muzičku školu, odlično su se poklopile dok su izvodile numere u tercama. Na svu sreću, oko nas nije bilo mnogo nepoznatog sveta i delovalo je kao da smo na poluprivatnoj žurci. Svi su se opustili, pevali i igrali te mogu da kažem da mi je ovo jedan od onih rođendana koje ću zauvek pamtiti.

Zbog čega je još ova proslava bila tako posebna za vas?

- Zbog toga što se mama našla među gostima. Kada rastemo, nekako nam je uvek cilj da rođendan proslavimo s društvom, dok s roditeljima uglavnom kod kuće obeležavamo. Stoga sam posle dužeg vremena izrazila želju da nam se i ona pridruži. Bila sam presrećna što smo sve četiri na okupu. Mislim da su upravo ljubav i energija učinile da slavlje postane nezaboravno.

Dragana Mićalović proslavila rođendan, zapevale sestra Sloboda i Milica Pavlović (video)

Dragana MićalovićVolela bih da moja porodica ostane zdrava

Po komentarima zvanica nezaboravno je izgledala i slavljenička torta...

- Čika Boško, tatin najbolji prijatelj i njegova supruga Jelena imaju restoran u Pančevu i profesionalno se bave pravljenjem torti. Svake godine ih pozovem i samo naglasim gde planiram da napravim proslavu. Ukus i oblik prepustim njima i uvek me oduševe. Ovoga puta to je bio slatkiš u obliku glumačke garderobe (smeh).

Da li su i rođendanske želje bile usko vezane za glumu?

- Uglavnom su se odnosile na ocene na fakultetu, ali i da mi na profesionalnom i emotivnom planu bude još bolje. Moje je mišljenje da sve prođe i dođe te da je najvažnije da je čovek na svom putu srećan i pravedan. Takođe, volela bih da moja porodica ostane zdrava.

Kad proključa južnjačka krv: Dragana Mićalović se ovako provodila do ranih jutarnjih sati, evo iz kog razloga

Kakav odnos imate prema godinama i tome što naredne ulazite u četvrtu deceniju života? Razmišljate li o ulozi majke budući da ste u srećnoj vezi?

- Ne razmišljam o tome, jer se ne osećam kao da imam te godine. Nedavno su čak moji klasići, koji su desetak godina mlađi od mene, konstatovali da sam najveće dete među njima. Pored njih su počele i bubuljice da mi izlaze, te često umem da kažem da sam tek sad ušla u pubertet. Šalu na stranu, volela bih prvo da završim fakultet, a što se tiče majčinstva, želja mi je da se dogodi kada za to budem u potpunosti spremna. Smatram da je to najlepša uloga svake žene i cilj mi je da jednoga dana i to ostvarim. Za sada su mi na prvom mestu obrazovanje i gluma.