Celebrity News

Potez teniserke vredan divljenja! Ana Ivanović donirala Srbiji 35 respiratora!

Potez teniserke vredan divljenja! Ana Ivanović donirala Srbiji 35 respiratora!

Ana Ivanović, bivša propslavljena teniserka donirala je Srbiji 35 respiratora. 

Naime, kako navode domaći mediji lepa teniserka Ana Ivanović je u partnerstvu sa još nekoliko kompanija, učestvovala u naručivanju velikog broja aparata. Kako saznaje Kurir naša teniserka dala je finansijsku podršku, ali se i potrudila da preko svojih kontakata nabavi respiratore koji su našoj Srbiji preko potrebni u ovom trenutku.

Zahvaljujući Ani Ivanović i mnogobrjim kompanijama koje su se sa njom udružile naša zemlja dobila je 35 respiratora za potrebe medicinskog sistema Srbije. Kako se navodi, urađeno je pod pokroviteljstvom Unicefa, čiji je Ana ambasador već godinama.

Iz izvora bliskih jednoj od kompanija koje su pomogle Kurir saznaje da je naša teniserka uradila izuzetno mnogo, što finansijski, što pomoću ličnih kontakata, kako bi naši građani dobili neophodnu opremu.

Hvala Ana!

Ana Ivanović: Sada sam umornija nego pre!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u samoizolaciji proslavili rođendan sina Luke

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, kao i mnogi ljudi širom sveta, trenutno su u samoizolaciji, ali i u ovoj teškoj situaciji ima mesta za slavlje. Slavni par je obležio drugi rođendan sina Luke, ali i poručio da vodimo računa o sebi i drugima Nekada najbolja srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger proslavili su u krugu porodice rođendan njihovog prvog sina Luke.

Jedno predivnom fotografijom čitavom svetu pokazali su da i život u zatvorenom prostoru može biti lep i harmoničan. Slavni par je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio srećan momenat iz svog života.

– Srećan rođendan naša ljubavi – napisali su Ana i Bastijan na Instagramu čestitajući Luki drugi rođendan. Zbog proslave rođendana, Ani i Bastijanu pristizale su čestitke širom sveta...

Niko nije slutio da će doći do ovoga: Zašto je Ana Ivanović napravila zbrku među fanovima?

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday our love ❤️????

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Mar 17, 2020 at 10:47am PDT

Ana Ivanović i Bastija Švajnštajger - U ovim vremenima je važno da vodimo računa o sebi i svojim voljenima

Budući da se cela planeta nalazi vanrednoj situaciji, Ana Ivanović i njen suprug ostali su pribrani a lepa teniserka je na svom Instagramu objavila emotivan sadržaj u kojem poziva sve da čuvaju sebe i svoje bližnje.

– U ovim vremenima je važno da vodimo računa o sebi i svojim voljenima, ali i da imamo poštovanje i prema svojim komšijama. Ostati na sigurnom sada mora postati prioritet. Zbog toga je važno ponašati se odgovorno i slušati savete stručnjaka – napisali su u zajednički potpisanoj poruci i dodali da smo svi odgovorni za starije i bolesne koji se ne smeju izlagati dodatnoj opasnosti.

– Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli i svim lekarima koji su bili izloženi riziku kako bi učinili sve što je u njihovoj moći i usmerili društvo kroz ovo teško vreme – naglasili su uz zaključak da svi čuvaju svoje zdravlje.

Ljuta borba supružnika – ko je bolji, Ana Ivanović ili Bastijan Švajnštajger?

 

View this post on Instagram

 

Take care of yourself and stay healthy!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Mar 14, 2020 at 7:54am PDT