Celebrity News

Dijana Požarskaja: Nude mi milion da ih upoznam sa Bikovićem!

Dijana Požarskaja: Nude mi milion da ih upoznam sa Bikovićem!

Glumica Dijana Požarskaja, zvezda filma "Hotel Beograd" u nedavnom razgovoru sa medijima otkrila je pred kakvim se iskušenjem nalazi zbog glumca Miloša Bikovića

Prelepu rusku glumicu Dijanu Požarskaju, domaća publika imala je priliku da vidi na premijeri filma "Hotel Beograd" koja je održana u prestonici 10. marta. Ona se na crvenom tepihu pojavila držeći se za ruke sa glavnom zvezdom pomenutog ostvarenja, Milošem Bikovićem, pa su se mnogi odmah zapitali da li između njih ima nešto više od kolegijalnog odnosa.

Dijana, inače, u filmu "Hotel Beograd" tumači lik devojke glavnog junaka priče, koga igra Biković, a zbog snimanja ovog ostvarenja provela je dva meseca u Srbiji, te je otkrila čime je sve bila oduševljena.

Naravno, mnogo joj se svidela domaća hrana, srpski običaji i svadbe, ali je lepa glumica priznala da nije ostala imuna na lepotu ovdašnjih muškaraca, kao i to da je Biković morao da je štiti od udvaranja Balkanaca.

- Prilazili su i meni je to bilo jako prijatno, ali Miloš je bio dobar telohranitelj i svi koji su radili na ovom filmu pazili su me kao da sam deo porodice - rekla je Dijana u intervjuu za "Blic".

Premijera filma “Hotel Beograd”: Bivši, sadašnji, malo ljubomore i puno smeha (foto)

Ova 28-godišnja glumica je dodala da često dobija komplimente od srpskih fanova.

- Stalno dobijam komentare na Instagramu od srpskih fanova. Najčešće mi ispod fotografije pišu ‘prelepa’, tako da tu reč sigurno neću nikada zaboraviti – rekla je Dijana i otkrila šta misli o našim muškarcima.

- Srbi su prelepi. Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u vašoj zemlji, kunem se. Jednom prilikom sam pozvala supruga u Moskvi i rekla mu: ‘Dragi, nemaš pojma koliko su Srbi lepi i zgodni’. Namerno sam ga provocirala, ne bi li i on došao u Beograd, ali nije mogao zbog obaveza – rekla je Dijana za “Informer”.

Glumica Dijana Požarskaja: Srbi su prelepi!

Miloš Biković već duži niz godina osvaja rusku scenu, pa je Dijana otkrila da li je naš glumac zaista velika zvezda u Rusiji.

- Da. To je istina. Mene to ne čudi jer je on vrlo talentovana i otvorena osoba koja na jedan dobar način predstavlja vašu zemlju. I jeste velika zvezda u mojoj zemlji - dodala je Dijana za "Blic" i otkrila kakav je Biković u privatnom životu.

- On je veliki profesionalac, a uz to veoma dobra, otvorena i svetla osoba. Te tri osobine je zaista teško spojiti danas.

Izašao prvi trejler za film “Hotel Beograd”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on Mar 6, 2020 at 4:43am PST

Pošto Miloš i Dijana u filmu "Hotel Beograd" igraju ljubavni par, neminovno je došlo do ljubljenja, pa je lepa Ruskinja govorila i o toj temi.

- Odlično se ljubi. On je jedan princ. Njegova buduća žena će imati sreće što će ga upoznati i želim mu sve najlepše u budućnosti - dodala je ona u intevjuu za pomenuti list.

Nije to muvanje to je “lov na veštice”: Biković jednom izjavom objasnio kakve devojke najviše voli!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on Mar 9, 2020 at 11:51am PDT

Pošto je potvrdila da je Biković u Rusiji megazvezda, glumica je otkrila pred kakvim se ona iskušenjima nalazi kada je u pitanju veliki zavodnik i miljenik ženskog dela publike svih generacija

- Dobijam milijardu poruka gde mi kažu pozdravi ga, upoznaj me sa njim ili daj mi njegov broj telefona. Neki mi nude veliki novac za to. Ja sam u velikom iskušenju da uzmem milion dolara, a onda odustanem jer sam ipak njegova prijateljica. Ali ću razmisliti. Ako bude dobar, to neću uraditi - dodala je glumica kroz smeh.