Celebrity News

Strah od zaraze jači od razuma! Zbog zdravlja princa Čarlsa ostatak porodice na distanci

Strah od zaraze jači od razuma! Zbog zdravlja princa Čarlsa ostatak porodice na distanci

Princ Čarls pozitivan na koronavirus, a kako je to uticalo na situaciju na britanskom dvoru

Sa britanskog dvora stiglo je zvanično saopštenje da je princ Čarls (71) pozitivan na virus koju je blokirao svet.

– Princ od Velsa je testiran na koronavirus i rezultat je pokazao da je on pozitivan na COVID -19. On za sada ima samo neke blage simptome, ali se oseća dobro. Poslednjih nekoliko dana on je bio u svom domu i radio od kuće uobičajeno – navodi se u saopštenju.

Za razliku od princa Čarlsa, rezultati testiranja njegove supruge Kamile za sada su drugačiji.

Kraljevski fotograf otkrio: Tog trenutka mi je bilo jasno da je brak princeze Dajane i Čarlsa gotov

– I supruga princa Čarlsa testirana je, ali njeni rezultati su negativni i pokazuju da ona nije zaražena virusom. Prema napomenama lekara, Čarls i Kamila trenutno se nalaze u samoizolaciji u njihovom domu u Škotskoj – dodaje se u saopštenju i naglašava:

– Nije moguće precizno utvrditi od koga je princ Čarls dobio virus, jer je prethodnih nedelja imao veliki broj angažovanja, koja su podrazumevala i veliki broj ljudi.

Zbog zdravstvenog stanja i straha od moguće zaraze, ostatak porodice drži distancu

– Porodica sa princem razgovara telefonskim putem, ali sve je to poslovnog karaktera, kao i inače – otkriva izvor sa britanskog dvora  i naglašava da princ Čarls ne želi  da bude prikazan kao žrtva jer je svestan da postoje mnogo gori slučajevi od njegovog. Britanski prestolonaslednik veruje da će se brzo oporaviti i ne gubi pozitivno razmišljanje.

Princ Čarls brata nazvao idiotom, a za sve je kriva kraljica Elizabeta

Kraljica Elizabeta II spakovala je kofere i odlučila da se povuče i sledećih nekoliko nedelja provede u svom dvorcu u Vindzoru nedaleko od Londona

Britanska kraljica Elizabeta II (93) odlučila je da napusti britanski kraljevski dvor i povuče se u svoj dvorac u Vindzoru.

Naime, kada je videla da se stanje u čitavoj zemlji prilično menja i da je sve više obolelih, Elizabeta je donela odluku da napusti dvor. Ona je spakovala samo najosnovnije i na duži period preselila se 40 km od Londona, u svoj dvorac Vindzor. Ipak, panika u britanskoj kraljevskoj porodici je na vrhuncu.

– Iz predostrožnosti i iz praktičnih razloga u trenutnim okolnostima, kraljičin raspored je promenjen. Kraljica će ići u dvorac Vindzor za period Uskrsa od četvrtka 19. marta, odnosno nedelju dana ranije. Verovatno će tamo ostati i posle praznika – navodi se u saopštenju, koje su prenele sve svetske agencije.

Kraljevski par u krizi, princeza pati od fobije?

Šok u Velikoj Britaniji: Princ se povlači sa javnih dužnosti zbog PEDOFILIJE!