Celebrity News

Ništa od razvoda! Severina i Igor Kojić proslavljaju petogodišnjicu ljubavi! (foto)

01/04/2020

story

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda Severina uputila je putem društvenih mreža dirljive reči svom suprugu Igoru Kojiću sa kojim danas obeležava pet godina njihove ljubavi

Severina i njen suprug Igor Kojić danas su imali dobar razlog za slavlje - obeležili su petogodišnjicu svoje ljubavi.

Kada je svojevremeno popularna pevačica javno priznala da je srećno zaljubljena i da je u vezi sa Igorom Kojićem, mnogi su bili skeptični da će ovaj par dugo opstati, a kao jedan od razloga istaknuta je njihova razlika u godinama. Naime, Severina je starija od nekadašnjeg golmana čak petnaest godina.

Međutim, i pored brojnih turbulencija, Severina i Igor su održali svoju ljubav netaknutom, a tome svedoči i fotografija koju je splitska pevačica podelila na društvenim mrežama i suprugu posvetila dirljive riječi.

- Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vere, pet godina divnog života. Volim te, radosti moja - napisala je Severina na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 1, 2020 at 12:38am PDT

Čestitkama su se pridružili i njeni verni pratioci, a lepe želje uputili i brojne poznate ličnosti sa domaće estrade među kojima su Tijana Dapčević i Suzana Mančić.

"Divni ste", "Ovo je prava ljubav", "Čestitam na ljubavi", "Srećna godišnjica", "Prelepo je voleti nekoga i on vas, uživajte u svojoj ljubavi, srećno", "Divno je biti nekome nešto", "Srećno, divni ljudi" - samo je deo komentara koji su stigli u toku dana.

Podsetimo, Severina i Igor Kojić venčali su se čak tri puta.

Seve i Igor obnovili bračne zavete u dalekoj zemlji

Naime, čuvena pevačica je 2016. godine objavila nekoliko fotografija kojima se prisetila njihovog puta u Zanzibar, gde je na tajnom obredu Igor rekla "da" po treći put. Do svog životnog saputnika stigla je u pratnji Masajki, obučena u ljubičastu haljinu tradicionalnog kroja afričkih plemena. Ovo venčanje nije bilo ni približno veliko i pompezno kao ono u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Dec 4, 2018 at 11:29am PST

Velika svadba u Beogradu

Raskošno svadbeno veselje upriličeno je u Beogradu 22. novembra 2015. godine, a cela estrada iz regiona slila se u jedan beogradski hotel. Među zvanicama su bili Lepa Brena, Petar Grašo, Aca Lukas, Saša Matić, Nada Topčagić, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić i drugi. Venčanje je ovekovečio i režirao Severinin dragi prijatelj, pokojni slovenači reditelj Tomaž Pandur.

Severininu venčanicu je uradila Matija Vuica, a tokom slavlja pevačica se presvukla u nekoliko njenih haljina. Kuma joj je bila najbolja prijateljica Andrea Čermak, a Grašo je otpevao srećnom paru pesmu za prvi ples "Moje zlato".

Kakva je bila atmosfera na venčanju Severina je pokazala četri godine kasnije u spotu za pesmu ”Kuma”.

Tajno venčanje u Istri

Dok je zanzibarsko venčanje bilo intimno, beogradsko veliko i raskošno, najromantičnije je bilo ono prvo - u istarskim Balama, 25. septembra 2015. godine.  Ceremoniji su prisustvovali samo Severinini najbliži članovi porodice, kao i kumovi - njena Andrea Čermak i njegov Boris Đikanović. Novinarima i fotografima je bio zabranjen pristup, a prema tvrdnjama meštana, lepa pevačica je celu svadbu preplakala - od sreće.