Celebrity News

Ognjen Amidžić: I dalje se nadam da će se Marinko pojaviti svakog trenutka odnekud

Autor: | 04/05/2016

Ognjen Amidžić: I dalje se nadam da će se Marinko pojaviti svakog trenutka odnekud

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini života. Duga i teška bolest odnela je ovog multitalentovanog umetnika koji je umeo da zasmeje sve oko sebe. A umeo je i te kako i da rastuži... Nikada neće biti zaboravljen kao Safet u seriji „Ranjeni orao“ dok je lepoj Slobodi Mićalović pevao „Kradem ti se u večeri“. Iako epizodni lik, zasenio je one glavne... Plakala je tada publika zbog njegove neuzvraćene ljubavi, a niko nije sanjao koliko će ljudi plakati - zbog njega.

Marinkov najbolji prijatelj, voditelj Ognjen Amidžić, kaže da i dalje ne može da veruje da njegovog druga nema. Tužnim glasom Ognjen priča kako mu Marinko svaki dan veoma nedostaje i kako će zauvek ostati u njegovom srcu i u mislima. Jer toliko toga su zajedno prošli..

- Teško mi je zaista da o tome pričam.... Ja ga i dalje očekujem, ja se i dalje nadam da će se pojaviti svakog trenutka odnekud. Prošlo je tek četrdeset dana, a oni su bez Marinka kao večnost - kaže Ognjen za “Blic”.

- Bio je ovo izuzetno težak period za sve nas... Najviše za njegovu porodicu. S njima sam se video nekoliko puta i svima nam je jako teško. Mnogo nam nedostaje Marinko. Tuga - kaže Amidžić.

Od Marinkove smrti Amidžić je odbijao da govori za medije, a koliko je teško podneo njegov odlazak govori i to što je na komemoraciji poznatom glumcu jedva uspeo da održi svoj oproštajni govor. Gušile su ga suze.

Komentari (0)

Loading